V kuchyni se neobejdete bez mouky, cukru a zdravých tuků. Pořiďte si proto do zásoby moučkový cukr a cukr krystal, hladkou, polohrubou a hrubou mouku pšeničnou, špaldovou či celozrnnou a tuky v podobě margarínů, másel a rostlinných i živočišných olejů.

K a O s.r.o. AGRARFROST. prodej: - nápoje - potraviny

Prodej: -potraviny -uzeniny -ovoce a zelenina -doplňková drogerie.

Distribuce jedlých olejů. Výroba technických maziv, separačních kapalin a čisticích prostředků Sběr, likvidace, recyklace: -použité potravinářské oleje a tuky (se zajištěním svozu a nádob).

Prodej, maloobchod: - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.

Prodej, maloobchod: -smíšené zboží.

Národní řetězec (síť*) soukromých potravinářských prodejen FLOP. Koloniál. Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží

Internetový obchod - malované sklo Internetový obchod - sudy, soudky na víno i pálenici - kádě na ovoce zelí a vodu - vany - bednářský nábytek Internetový obchod - vína Internetový obchod - vína Internetový obchod - stojany a regály na víno Internetový obchod - someliérské ...

Maloobchod - drogerie - potraviny - nápoje.

Prodej - smíšené zboží Prodej - dámská móda

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v ...

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží, potraviny.

Výroba, prodej: -studená kuchyně -lahůdky -pomazánky, saláty, chlebíčky, obložená vejce, obložené bagety a housky -lahůdkové vaječné výrobky -aspikové masné výrobky rybí pomazánky -zeleninové pomazánky -lahůdkové sýrové výrobky. Zajištění občerstvení pro slavnostní příležitosti s dodáním na místo. Ostatní potravinářské výrobky.

Koloniál. Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie.

Prodej - smíšené zboží stánkový prodej

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.