V kuchyni se neobejdete bez mouky, cukru a zdravých tuků. Pořiďte si proto do zásoby moučkový cukr a cukr krystal, hladkou, polohrubou a hrubou mouku pšeničnou, špaldovou či celozrnnou a tuky v podobě margarínů, másel a rostlinných i živočišných olejů.

Společnost Natural Jihlava JK s.r.o. se zaměřuje na racionální výživu, makrobiotiku, bezlepkovou dietu a dietní výrobky. Zabýváme se výrobou celozrnných a bezlepkových sušenek, provozujeme velkoobchodní sklad a zásobujeme prodejny zdravé výživy po celé České republice. Dodáváme širký sortiment potravin v bio kvalitě pro vegany, vegetariány, DIA ...

Oleje pro oblast gastronomie dováží firma Oilimp s.r.o. se sídlem v Jihlavě. Mezi produkty patří například rostlinné fritovací, panenské olivové oleje KTC, FRIBEL CHEF, ROMANO, FRIBEL CULINAIRE a dalších značek.

Coop Supermarket. Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie. Prodejní doba: -po-stř 8.00-19.00 -čt-pá 8.00-20.00 -so 8.00-14.00 -ne 14.00-20.00. Prodejna sítě TIRO.

Maloobchod: -drogistické zboží. Další provozovny: Drogerie "TETA" Třešťská 55 Batelov U Bartůňků Staňkova 333 Telč "ENAPO" Smíšené zboží U Bartůňků Rooseweltova 459/12 Třešť "FLOP".

Penzion a kemp Javořice – ubytování na statku 5 km od Telče, agroturistika, dovolená na venkově. Prodej: -med -ovoce -jehňata k chovu, jehňata jatečná -kožešiny -deky z ovčí vlny -víno -ovocné mošty.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Sídlo firmy-Havlíčkův Brod. Výroba, sušárna. -škrob.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží

Prodej - smíšené zboží

Výroba a prodej: -sadba brambor, konzumní brambory, loupané brambory, balené brambory -osivo -sadba polních plodin.

Prodej, maloobchod: -prodej potravin, drogistického a nepotravinářského zboží denní potřeby.

Prodej-smíšené zboží: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina.