Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Výroba: - tkaninové kompenzátory - filtry látkové, kapsové - filtrační hadice a rukávy Oprava, servis: - vzduchotechnika Revize protipožárních klapek a systémů MaR.

Předení, spřádání: - zvířecí srsti a vlny Prodej: - plechové dózy

Výroba, velkoobchod, distribuce: - aquamaty, výdeje vody - balen voda - sirupy, instanty.

Prodej a výroba: - uzeniny - maso - masové konzervy - šunkové výrobky - zrající klobásy.

Výroba, prodej: - masné výrobky - vepřové maso, hovězí a telecí maso - vepřové droby, syrové sádlo - mletá masa, marinovaná masa - telecí a hovězí droby - uzená masa, jehněčí a skopové maso - uzeniny - měkké a trvanlivé salámy - grilovací klobásy, vinná klobása - špekáčky, párky - staročeská šunka na objednávku.

Výroba: - ovocné destiláty - slivovice, hruškovice, jabkovice, meruňkovice, třešňovice, višňovice.

Výroba, velkoobchod: - lihoviny - likéry - dezertní vína.

Prodej: - doplňky stravy a sportovní výživy - vitamíny, minerály, zdravá výživa, kloubní preparáty, posílení zdraví -přípravky na hubnutí.

E-shop: - ústní vody - zubní, mezizubní, elektrické kartáčky - mezizubní péče.

Maloobchod: - obuv - punčochové zboží - prostředky pro údržbu obuvi.

Dovoz a distribuce potravinářských produktů se zaměřením na zdravou výživu.

Autorizovaný servis a prodej náhradních dílů VOLVO. Služby: - mezinárodní kamionová doprava a spedice - chladírenské, plachtové a jumbo návěsy - zaměření na jižní a západní Evropu - autobusová doprava - pneuservis a prodej pneumatik MICHELIN - opravy a montáž nezávislých topení WEBASTO - opravy nákladních vozů a návěsů všech ...

Internetový obchod, e-shop: - použité i nové dětské oděvy.

Výroba: - boudy pro psy - zateplené psí boudy.

Výroba: - zahradní keramika (květináče, zahradní lampy, krmítka...).

Služby: - ladění klavírů, pian - opravy mechanik všech typů klavírů, regulace mechaniky.

Internetový obchod, e-shop, maloobchod: - kuchyňské potřeby - nože, příbory - domácí elektrospotřebiče - dárkové předměty.

Výroba: - upomínkové předměty: - kreslené magnetky zámků, hradů, měst - vypalované magnetky - dřevěné medaile - dřevěné masivní trojhranné tužky.