Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba, oprava: - hudební nástroje

Služby: - autoservis - kompletní opravy aut - prodej náhradní díly - pneuservis - prodej pneumatik

Výroba, prodej: - dekorativní a užitková keramika

Služby: -výkup a prodej knih -grafiky pohledů,fotografií,svatých obrázků,reklam z papíru -rámování a paspartování grafik,obrazů -knihařské práce,vazby,převazby -opravy knih celoplátěné, poloplátěné, polokožené a celokožené.

Prodej stavebního materiálu: -cihly -maltové směsi -cement, vápno. Nákladní doprava.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kancelářské potřeby -osobní skartovače papíru -navlhčovače obálek -váhy na dopisy -boxy na spisy -korekční pásky a další opravné prostředky -školní potřeby -pastelky, ořezávátka, dětské nůžky, poznámkové bloky.

Internetový obchod s produkty pro ústní hygienu. Nabízíme zubní kartáčky (obyčejné i elektrické kartáčky), pasty, ústní vody i produkty k bělení zubů či pro nositele zubní náhrady. Zubní kartáček Curaprox trvale v akci.

Prodej: -válcovaný materiál - profilová ocel -kompletní sortiment -plechy do 30 mm** -trubky, jakly (jekly) -druhovýrobky: -pletivo, dráty, řetězy -spojovací materiál. Služby: -dělení materiálu -doprava na místo určení.

Velkoobchod-hutní materiál: -tyčový materiál-I, U, L, T, HEA, HEB, IPE -betonářská ocel -neželezné, barevné kovy: -měď*, hliník, cín*, mosaz, olovo, bronz -spojovací materiál -šrouby, hřebíky, podložky, nýty -kování, matice -kotvy, hmoždinky -trubky -jekly, jakly, jäckly, jäkly -ventily -plechy -pásová ocel -pletivo, ...

Maloobchod, prodej: -dětská, pánská a dámská obuv -kožené zboží.

Maloobchod, prodej: -obuv -tašky, brašny, kabelky -punčochové zboží.

Maloobchod, prodej: -obuv -kožené zboží

Maloobchod, prodej: -obuv -kožené zboží, kožená galanterie.

Maloobchod, prodej: -obuv pánská, dámská, dětská, sportovní -kožené zboží, galanterie.

Obchodní činnost: -dárkové předměty -zlatnictví.

Výroba, exportní balení: -speciální dřevěné obaly - bedny -technické obaly, palety -přepravní podlahy. Prodej: -deskové materiály - překližky, OSB desky, dřevotřísky, laťovky, stavební řezivo, lepené hranoly...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vybavení do restauračních zařízení -restaurační sklo a porcelán -barové sklo -keramika -příbory -barmanské potřeby -nerezové hrnce a kastroly -stolní textil -ostatní doplňky.

Prodej: -zahradnické potřeby -ovocné a okrasné dřeviny -květiny, semena -drobná mechanizace. Služby: -zpracování amatérských fotozakázek.

Velkoobchod obalových materiálů: -vázací pásky, páskovače -fixační podušky -protiskluzové prvky -přepravní obaly. -fólie a pytle- polyethylen -folie LD-PE -balové folie potištěné, recyklované, průtažné obalové -lepící pásky.

Internetový prodej: - dámské, pánské oblečení - kožené kabelky - dámská obuv - doplňky.

Kuchyňské studio DECO Výroba, prodej, montáž: -kuchyně -dřezy -spotřebiče -drátěný program -obklady.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -mražené výrobky. Služby: -přímý prodej vlastními vozidly.