Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Dodavatel průmyslového lepení - lepidla, lepící pásky, suché zipy, protiskluzové pásky, reflexní pásky, ochranné pomůcky a mnoho dalšího.

Prodej: - kabelek - kožené módy - doplňků.

Prodej veškerého obalového mateirálu spojeného s výrobou, logistikou, manipulací - stretch folie ruční a strojní, lepicí pásky, paletové překryvy a další. Doprava nad 5000, - bez DPH zdarma.

Maloobchod, prodej: -hračky -kočárky -autosedačky -postýlky -přebalovací pulty -židličky, ohrádky -kojenecké a dětské potřeby -těhotenská móda -velké skluzavky CHICCO -pískoviště -domečky -houpačky.

Prodej: -laminátové dveře -okna -kování -zárubně -poradenský servis.

Hodinářství Tempus Prodej, oprava: -hodinky -nástěnné kuchyňské, pokojové hodiny -bicí hodiny - závažové, pérové. Prodejna: -hodinářství -zlatnictví -klenoty

Výroba: -mlýnské výrobky -zemědělské mletí, mletí do pekáren.

Velkoobchod, maloobchod: - papírenské zboží - mapy turistické - automapy - plány měst - školní atlasy - mapy i v cizích jazycích - knihy.

Služby: -bazar, prodej, renovace, nákup -prodej stylového nábytku -skříně dvoudveřové, jednodveřové -komody tří, čtyř i pětišuplíkové -truhly -psací stoly -jídelní stoly, židle -etažery -skleníky -knihovny -toalety -lavice -regály -příborníky -zrcadla.

Autorizovaný záruční a pozáruční servis a prodej: -JOUSERET partner -HUSQVARNA, HONDA, VARI -řetězové pily -rozbrušovací pily -vyžínače, křovinořezy -plotostřihy, foukače -automatické sekačky -travní sekačky -ridery, traktory -měření elektrického nářadí -vrtačky, brusky a jiné. Prodej: -zahradnické potřeby ...

Maloobchod, prodej. -textil -prádlo.

Internet service provider - prodej, servis, leasing: -kopírovací stroje CANON - i repasované -spotřební materiál. Prodej: -výpočetní technika, počítače -spotřební materiál pro kanceláře. -kancelářské potřeby

Zabýváme se: - čištěním peří - prodej nových péřových polštářů a dek - renovace a výroba péřových přikrývek a polštářů Každý lichý týden máme otevřeno i v sobotu, mimoto dle telefonické domluvy.

Výroba: -pracovní oděvy -oděvy pro gastro, zdravotnictví. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -všechny druhy pracovních rukavic -PVC, kůže, textil -montérkové komplety -pracovní obuv -kožená, gumová, textilní -pracovní ochranné prostředky -pláště, pláštěnky, vesty, kalhoty. Prodejna pracovních oděvů: -Strakonice, Palackého ...

Výroba, prodej: -hydraulické hadice všech druhů -šroubení, redukce, příchytky -rychlospojky, uzavírací kohouty -příruby a přírubové spoje -měřící technika, bezešvé trubky.

Dovoz a prodej pravé farmářské rýže . Dováženo z Thajska 100% přírodní. Oblast Isaan v Thajsku je vyhlášena produkcí té nejkvalitnější a nejžádanější voňavé dlouhozrné jasmínové rýže. Fáze setí, růstu, sklizně a následného čištění a leštění rýže je prováděna za přísné kontroly a bez chemických přísad. Pole jsou zavlažovány pouze dešťovou vodou, ...

Značkové elegantní oděvy dámské a pánské.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby -železářství.

Velkoobchod, prodej, výkup, nákup: -lesní houby, čerstvé, mražené, sušené, sterilizované -lesní ovoce -pěstované houby -bylinné sirupy.