Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Prodáváme luxusní francouzské značkové svatební šaty Divina Sposa.Organizujeme svatební obřady, kompletní svatby na klíč i svatební koordinaci. V nabídce je prodej i půjčovna svatebních dekorací, krabičky na výslužky, dekorace svatební tabule. E-shop

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -krmiva všeho druhu -krmné maso, rýže, těstoviny. Služby: -dovoz zboží do prodejen.

Představujeme Vám prémiové přírodní rostlinné oleje lisované z nejkvalitnějších surovin pouze mechanickými postupy za studena tak, aby byly v produktu zachovány všechny důležité vitamíny, minerální látky a živiny.

Výroba - bižuterie Reklamní agentura Zakázkové krejčovství

V naší prodejně naleznete autodíly, motodíly, autobaterie, autodoplňky, autokosmetika, motorové a převodové oleje, náhradní díly k přívěsným vozíkům, autopotahy.

Služby, řemeslo: -čalounictví -oprava a výroba autoplachet

Služby: -prodej sportovních pohárů a trofejí -prodej papyrusů.

Pivovarský dvůr Lipan: -pivovar -pěstitelská pálenice -penzion -restaurace -školící prostory.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -cukrářské, pekařské výrobky -lahůdky.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Velkoobchod a maloobchod

Maloobchod, prodej: -noviny, časopisy -cigarety, tabák.

Velkoobchod, prodej: -komponenty pro výrobu dřevěných a plastových oken, vchodových dveří a vnitřních dveří -celoobvodové kování -termoizolační výplně -vodou ředitelné barvy na dřevo -lepidla -těsnící profily -okapnicové profily -zámky na vchodové dveře -závěsy na okna a dveře -závěsy na vchodové dveře -klikové soupravy a ...

Maloobchod, internetový prodej: -dárkové, dekorační a upomínkové předměty -obrazy -keramika -sklo.

Sklad. Výroba, prodej: -koření -speciální přísady pro masný průmysl a gastronomii.

Maloobchod: -textil -drogerie -hodiny -klenoty -papírnictví -sklo, porcelán -elektrospotřebiče -hračky -knihy -průmyslové zboží.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu

Nabízíme potraviny, koření, nápoje a jiné produkty z dálného východu. Navíc také bambusový nábytek, vietnamské oděvy a prodejní galerie v prostorách prodejny. Máme ESHOP zboží tak můžete vyzvednout na výdejním místě nebo Vám ho můžeme poslat poštou.

Veterinárně kontrolované chovy drůbeže. Zpracování drůbeže. Distribuce: - výrobky divize zpracování drůbeže, z nichž většina nese značku Vodňanské kuře: - celá kuřata s droby i bez drobů - kuřecí prsa a stehna, prsní a stehenní řízky, kuřecí křídla, čtvrtky, polévková směs, krky, žaludky, srdce, játra - kachny, mladá ...

Prodej vybavaní pro gastronomické provozy: -papírový program -jednorázové obaly -jednorázové nádobí -čistící a dezinfekční prostředky -párty dekorace -organizování plesu a společenských akcí -svatby, narozeniny, večírky.

Služby: -všechny druhy klíčů -přívěsky -systémy generálního klíče -gravírování a rytecké práce -zabezpečovací technika-bezpečnostní dveře a okna -opravy, přestavby zámků, dveřní kování -prodej strojů na výrobu klíčů Silca.

Maloobchod, prodej: - farmářské a chovatelské potřeby pro chovatele koní, skotu, ovcí, drůbeže či králíků i domácích zvířat.