Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Malířství, lakýrnictví, natěračství Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků

E-shop, prodej sortiment pro zdravý spánek: - matrace - postele - rošty a lůžkoviny

Hledáte kvalitní český nábytek na vybavení bytu? Kvalitní vybavení bytu dnes není jen pro bohaté a neznamená jen vysokou cenu. Je to především správná volba nábytku. Naše firma může být Vašim průvodcem na cestě k Vašemu spokojenému a pohodlnému bydlení. Nabízíme prodej kvalitního českého nábytku např. značek: Jitona, Polstrin, Ton, Böhm, ...

Výroba: - alba, albumy na známky. Ubytování: - penzion se 4 apartmány s veškerým vybavením. Nutno si vařit. Možnost koupání v Lipně. Lyžování v klidném prostředí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - alkoholické a nealkoholické nápoje. Prodej, servis: - lesní i zahradní technika Husqvarna.

Klenotnictví. Zlatnictví. Maloobchod, prodej: - zlaté a stříbrné šperky. - náramky, řetízky, náušnice, prsteny - značkové hodinky.

Autoservis Pneuservis. Oprava, výměna, prodej: - pneumatiky. Autolakovna.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy, laky - technická drogerie - chemie - prací a čistící prostředky - technická drogerie - drogistické zboží.

Výroba: - kancelářské potřeby, kancelářských potřeb.

Sportovní centrum FITNESS POUZAR II. : - fitness, posilovna - solárium ERGOLINE. Prodej: - výživa pro sportovce.

Sportovní centrum FITNESS POUZAR I. : - fitness - squash - masáže - solárium ERGOLINE - sálové lekce - aerobic, spinning, bitbox, cvičení pro děti - vířivka, whirlpool. Prodej: - výživa pro sportovce - squashové potřeby - rakety, míčky. Bowlingový bar, kavárna. Bowlingová dráha. Kulečníky, šipky.

Prodej: -výrobky z proutí a přírodních materiálů -ozdobné svíčky -keramika -dárky.

Lékárna. Maloobchod, prodej. - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - homeopatika - léčebná kosmetika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní obuv - dětská výživa.

Výroba, prodej: - sedáky a polštářky z různých druhů materiálů - matrace a molitanové desky atypických rozměrů a tvarů. Šití na zakázku.

SecondHand, bazar. Velkoobchodní, maloobchodní prodej: - použitý textil z Německa.

Výroba, šití: - textilních výrobků - oděvů, oděvy - oděvních doplňků, doplňky.

Hostinská činnost: - bufet s nabídkou hotových jídel, masa a uzenin. Výroba: - uzeniny, řeznické speciality, masné výrobky.

Velkoobchod, prodej: - stavební prvky - chemické produkty - folie.

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál, upevňovací materiál, kotevní technika na všechny druhy materiálů. - šrouby, matky, podložky, závitové tyče, vruty, hřebíky.

Pekárna. Výroba, prodej: - pekařské produkty - cukrářské produkty.

Výroba, prodej: - pekařské směsi - zlepšující přípravky do pečiva. Vývoj, příprava: - pekařské směsi, náplně - suroviny pro pekaře, přípravky pro pekařskou výrobu - suroviny pro cukrářskou výrobu - suroviny, přípravy pro gastronomické provozy.

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: - masné výrobky, uzeniny - maso.

Výroba, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - obalové materiály: - bublinkové fólie - stretch fólie - ruční, strojní, PIU - bublinkové pytle, obaly - LDPE, HDPE pytlů - malá kartonážní výroba - kartonové ochranné rohy. Služby: - kompletace výrobků - svařování impulsní svářečkou.