Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Maloobchod, prodej: -drogerie -parfumerie -kosmetika.

Maloobchod, prodej: -drogistické zboží -parfumerie.

Maloobchod, prodej: -drogistické zboží -parfumerie.

Prodej: -pracovní oděv -pracovní obuv -pracovní rukavice -ochranné pracovní pomůcky.

Hledáte nový nábytek na zahradu či slunečník? U nás si určitě vyberete! Jsme výrobce deštníků, slunečníků, zahradního nábytku a polstrů na zahradní nábytek. Firma Doppler CZ spol. s r.o. je dceřinou společností firmy E. Doppler & Co GmbH, Schirmfabrikation, která byla založena více než před 50 lety jako rodinná firma. Z počátku se firma ...

Služby: -architektura zahrad -zakládání, údržba zahrad -kácení strom -zahradní jezírka -prodej okrasných dřevin, trvalek.

Expediční sklad a maloprodej hospodářských tiskopisů: -účetní knihy -peněžní deníky -faktury -dodací listy -příjmové a výdajové pokladní doklady -stvrzenky -daňové doklady -cestovní příkazy -příkazy do banky -obchodní paragony -mzdové listy -výplatnice -personální tiskopisy -záznamy o provozu vozidla -alonže ...

Hrad a zámek ve Stráži nad Nežárkou v jižních Čechách je restaurovaný historicky vzácný objekt, který byl veřejnosti zpřístupněn 6. května 2006. Jedno se zajímavostí je ojedinělé historické spojení hrad - zámek dohromady. Zajímavosti Hradu a zámku ve Stráži nad Nežárkou: - prohlídky a exkurze - komnata duchů - věštírna - tajný východ z ...

Prodej - kočárky - dětské autosedačky - kojenecké zboží

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - ložní textil, bytový textil: - celoroční a letní přikrývky, polštáře z dutého vlákna - francouzské přikrývky, povlečení, prostěradla - matracové chrániče - přehozy na sedací soupravy - televizní pytle, deky - ručníky, osušky - sedáky na židle.

Zámečnictví: -branky, ploty, dveře, vrata, mříže -svářečské práce, sváření v CO -prodej zámků a kování -výroba klíčů dle zámků -nouzové otvírání dveří -zakázková výroba -kovovýroba. Výroba: -cylindrické klíče-autoklíče.

Maloobchod, prodej: -stínitka pro lampy a lustry -starožitnosti -použité zboží -spotřební zboží -historické motocykly a auta OLDTIMER -náhradní díly auto moto OLDTIMER -smaltované reklamní cedule staré.

Prodej, servis výrobků MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí, stroje -sekačky, pily, křovinořezy, malé zahradní traktory, čerpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály -bazény a plachty, hračky, vybavení na dětská hřiště. -zahradní nábytek.

Prodej, servis výrobků MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí, stroje -sekačky, pily, křovinořezy, malé zahradní traktory, č erpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály -bazény a plachty, hračky, vybavení na dětská hřiště -zahradní nábytek.

Prodej, servis, oprava: -zahradní technika. Prodej, instalace, montáž: -domovní čistírny odpadních vod. Zahradní technika-prodej, servis: -sekačky -kompostéry-objem 390 litrů -zahradní traktory a kultivátory včetně příslušenství (pluhy, radlice...) -řetězové pily, křovinořezy, nůžky plotové, drtiče zahradního odpadu ...

Maloobchod, prodej: -pily, motorové kosy, traktory, sekačky, křovinořezy OLEO MAC -kultivátory -bazény.

Veterinární ordinace: - MVDr. Luděk Rytíř - tel.: 602757195, 553715846 - MVDr. Vladimíra Šajtarová - tel.: 775245865. Endoskopické vyšetření. Bezbariérové pracoviště. Stálá pohotovost na mobilu, na požádání výjezdy k pacientům. Pro majitele psů a koček: - preventivní činnost a poradenství - interní vyšetření.

Květináče a truhlíky - eshop s pomůckami pro pěstování květin v domácnosti i na zahradě. Veškeré zahradní potřeby tykající se pěstování a truhlíků či květináčů.

Výroba a prodej: -pletené rukavice -pletené ochranné pomůcky -pokrývky hlavy.

Výroba, prodej: -papírové obaly -krabice. Vyrobíme jakýkoliv rozměr a tvar obalu již od jednoho kusu až po desetitisíce. Potiskneme jakékoliv množství. Jsme specialisté na malé a střední série.

Internetový obchod, prodej: -pneumatiky Zastoupení všech značek pneu. -řetězové sady či olej.

Velkoobchod - papír, - kancelářské potřeby.

Prodej - ochranné pomůcky rukavice, ochrany hlavy a zraku, dýchací technika Zásilková služba Prodej - čistící a úklidové prostředky Prodej - pracovní nářadí

Služby: -pneuservis -prodej a opravy pneumatik -výměna a vyvažování pneumatik