Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Pekárna-výroba, prodej: -chléb -pečivo -další běžné pekařské výrobky. Nová nabídka koblihového pečiva: -kobliha s ovocnou náplní (červené ovoce) -kobliha s ovocnou náplní (meruňka) -šroub se skořicí -koblihový rohlíček Prodejna: -potraviny, občerstvení -Vlachovo Březí, nám.Svobody 181 -prac.doba po-pá 6-16.30, so 6-11 ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veškeré papírenské výrobky -kancelářské předměty a potřeby -tabelační papír -obaly -veškeré potřeby pro školáky -ostatní zboží pro papírenské obchody.

Firma se zaměřením na prodej a poradenství ve využití obnovitelných zdrojů. Naší hlavní činností je prodej a poradenství v oblasti využití dešťové vody, jako alternativní ( užitkové ) vody rodinných domů a firem. Specializujeme se na plastové nádrže (jímky, septiky, žumpy, ČOV), které jsou vyráběné speciální metodou a to rotačním tvářením plastů ...

květinářství lilli marlen; mezi naše hlavní služby patří: svatební kytice a dekorace, smuteční kytice a vazby, vazba květin, online prodej a rozvoz květin, dekorace interiérů,

Služby: -distribuce balené pramenité vody v obalech 18, 9 l a komplexní služby vztažené k provozu aquamatů -dodávka instantních nápojů, kávy a polévek komplexní řešení pitného režimu zaměstnanců a klientů -služba pro firmy i domácnosti.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nápoje -zástupce firmy BUDVAR, COCA-COLA.

Výroba, prodej: -výsekové maso -masné výrobky a speciality -hovězí kůže -vepřové krupony. Porážky: -hovězí, vepřové, skopové maso.

Velkoobchod: -tabákové výrobky -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje -další výrobky zaměřené hlavně na restaurační a tabákový prodej. Jsme jediný oficiální přímí dovozci a prodejci tabákových firem jako je Philips Morris CR a.s apod, na Píseckém okrese. Ubytovna: celkem 25 lůžek · 3 pokoje jsou po 5-ti lůžkách · 5 pokojů ...

Odchov a prodej: -ryby tržní a násadové -kachňata. Výkrm: -jatečné kachny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -rybí výrobky i mražené -mražené potraviny. Služby: -kovovýroba -opravy nákladních vozidel LIAZ, AVIA. Výroby, prodej: -potřeby pro rybáře. Sportovní rybolov rekreační.

Porcelánový obchod. E-shop zabývající se prodejem tradičního porcelánu od českých výrobců. Můžete zde najít porcelán nejen tradiční, ale i moderní a také exkluzivní. Sortiment zahrnuje porcelán bílý nedekorovaný, porcelán pro děti, soupravy s dekorem, figurální porcelán, cibulový porcelán.

Práce: -kompletní rekonstrukce budov -novostavby objektů na klíč -půdní vestavby -sádrokartony -provádění fasád všech druhů -zateplování budov -opravy památkových objektů -pokrývačské práce -malířské, natěračské -elektroinstalační -truhlářské -atypické truhlářské výrobky -montáž dřevěných podlah -řezbářské ...

Ptákoviny-CB Velkoobchod: -ptákoviny -gumové a plastové masky -dárkové předměty -kanadské žertíky -netradiční dárky -žertíky pro kuřáky -hlavolamy, imitace -paruky, klobouky, škrabošky -karnevalová kosmetika -sexy dárky. Půjčovna: -karnevalové-maškarní kostýmy.

Výroba, šití: -spodní prádlo.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - bílý textil - metrový textil - ručníky a ubrusy - dekorační látky - záclony - ložní prádlo - dekorační tkaniny - koberce zátěžové.

Velkoobchod, prodej, import: - cukrovinky - bonbony - čokoláda - bonboniéry.

Výroba, prodej, opravy: -farmářské potřeby -dentální pomůcky -veterinární nástroje -pomůcky pro chovatele -systémy označování zvířat. Služby: -umělá inseminace prasat -ruční broušení -kartáčování -leštění -lisování plastických hmot.

Jsme jedním z největších dodavatelů výrobků a surovin pro gastronomii, hygienu a zdravotnickou péči v ČR.

Vítáme vás v novém e-shopu Butik Roses, prodáváme dámské oblečení z Itálie, Francie a Německa, převážně módní značky Redial, Glamour, Tentation a Progress. Rádi Vás uvidíme i v našem kamenném obchodě v Českých Budějovicích.

Maloobchod a e - shop: - kosmetika pro kojence a děti - léčivá kosmetika - dentální hygiena - léčivé a hojivé balzámy - kosmetika a krémy na klouby, kolena, kyčle, ekzémy, křečové žíly, bércové vředy, proleženiny, záda, páteř, svaly, šlachy - péče o pleť, ruce, tělo, nohy - veškerý sortiment včetně ...

Prodej antiperspirantů a deodorantů proti pocení anglické značky Perspi-Guard. Tyto přípravky proti pocení spolehlivě pomáhají odstranit nadměrné pocení. Kamenné obchody: Poděbrady, náměstí T.G.M. 798 Zlín, bratří Jaroňků 5219

Prodej a služby: -krmiva a potřeby pro akvarijní ryby -chov akvarijních ryb a krevet -reverzní osmóza, komplety a součástky -zakládání a údržba akvárií na míru -hnojiva, léčiva a úprava vody -filtrační materiály a filtry.

Výroba, prodej: -ruční, řemeslnické jehly -špendlíky -galanterie -pletací jehlice -kruhové jehlice -háčkovadla -patenty