Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Prodej: - konopná kosmetika - konopné jídlo a pití - kuřácké potřeby - oblečení a doplňky - dárky s konopím.

Výroba a prodej: -ortopedické vložky podpěrné -ortopedická obuv.

Poradenství, prodej, servis: -nářadí a nástroje -dřevoobráběcí nástroje Stark -pilové kotouče a pásy na kov Stark.

Výroba: -čokoládové figurky -bonboniéry -dárkové kazety -dle přání zákazníka -pasterizovaná zmrzlina.

Velkoobchod, prodej: -ovoce -zelenina -přírodní šťávy z ovoce -džusy, mošty.

Velkoobchod: - spotřební zboží. Sortiment: - kuřácké potřeby - hygienické potřeby - baterie - hrací karty a svíčky. Provádíme: - reklama na zápalky. - malířské a natěračské práce.

Zlatnictví. Maloobchod, prodej: -klenoty -šperky -hodinky.

Prodej: - svářecí technika - ochranné a pracovní pomůcky - brusivo a brusné výrobky - vzduchové, ruční a elektrické nářadí Služby: - servis svářecích zdrojů a el. nářadí - půjčovna svářecích zdrojů

Maloobchod, prodej: -hliníkové žebříky, štafle a lešení -lešení -pracovní plošiny. Kvalita za rozumnou cenu. Rozvoz zdarma po celé ČR.

Prodej: -eshop -FM Group parfémy -drogistické zboží sprchové gely, krémy -dekorativní kosmetika. FM Group se zaobírá prodejem parfémů, parfémovaných vod a kosmetiky pro dámy, muže a Vaše miláčky. Naše vůně představují krásu a eleganci vůní značky FM Group.

Autodíly-autodoprava-hospodářské potřeby: -nákladní autodoprava -prodej náhradních dílů na automobily, pneumatik -prodej hospodářských potřeb.

Opravy čalounění: -potahy na sedačky. Šití : -plachty -autoplachty.

Maloobchod, prodej: -potraviny. Správa maloobchodního potravinářského řetězce: -390 02 tábor -Zavadilská 2485 -tel.: 381791321 -fax.:381791320 -mail.:info@flopjih.cz.

Velkoobchod s textilem. Košilky, pyžama, župany, legíny, punčochové zboží, kabelky, peněženky atd.

Prodej: - smažená cibule pro gastronomii, obchody i přímé spotřebitele

Maloobchod, prodej: -autobaterie do všech typů vozidel -autopříslušenství -brzdové příslušenství, oleje, filtry, světlomety, žárovky, doplňky, autorádia -střešní nosiče -tažná zařízení -pneumatiky -oleje a aditiva -autokosmetika -akrylátové barvy ve spreji -náhradní díly na většinu typů automobilů. Služby: ...

Velkoobchod, maloobchod: -kadeřnické a krejčovské nůžky -textilní galanterie, šicí nitě METTLER -stříhací strojky na vlasy MOSER -stříhací strojky na srst zvířat -nástroje na manikúru a pedikúru -soupravy na holení, břitvy -manikúrní soupravy DOVO, SOLINGEN -kapesní nože SOLINGEN -nože kuchyňské a kuchařské Burgvogel Solingen ...

Nabízíme Vám osobně vybrané a vyžehlené oblečky pro děti, dovezené výhradně z Anglie. Veškeré oblečení je v té nejvyšší možné, tzv. krémové kvalitě!!!

Patchwork - Látky, pomůcky a hotové výrobky. Internetový prodej látek a pomůcek pro patchwork, dek a polštářů. Šití patchworku na zakázku.

Autoservis: -opravy vozidel včetně motorů a převodovek -zajištění STK, emisní kontroly -provádění diagnostiky, karosářských prací -provoz pneuservisu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nápoje -alkohol, vína, nealko -doplňkový sortiment -cigarety, tabákové výrobky -koření.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autopříslušenství -náhradní díly -autobaterie -nářadí elektrické, ruční -pneumatiky -zahradní technika.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -výroba oděvů a oděvních výrobků -blůzy, kalhoty, pláště, bundy atd. -gastro oděvy -zdravotnické oděvy -výšivky -potisky.

Služby: -čistírna peří -přešívání peřin a dek. Výroba, prodej: -prošívané deky -4 způsoby proševu -kompletní soupravy z nového peří -sypkoviny -od standartu po luxus -zdravotní přikrývky a polštáře -ovčí vlna.