Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Výroba, prodej: -pekářské výrobky -svatební koláčky.

Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: -gumárenské výrobky.

Služby: -dřevovýroba -hoblovna -truhlárna -sušárna dřeva. Výroba, prodej: -zahradní domky -zahradní nábytek -obkladové a podlahové palubky -podlahová prkna -dřevěné ekologické brikety -dřevěné obaly -dřevěné palety.

Zakázková a sériová vároba nábytku: -kuchyně na míru (fólie, dřevo, lamino, dýha včetně spotřebičů) -ložnice (dřevěné postele, skříně, komody) -vestavné skříně na míru (interiérové, skříňové) -dřevěné schody (samonosné, obložení betonu, železa) -dveře a zárubně (vnitření, vchodové, foliové, dřevěné, protipožární) -kancelářský ...

Maloobchod, prodej: -bytový textil -přikrývky a polštáře-péřové, duté vlákno, vlna, QUILT.

Výroba z polypropylenu: -rodinné bazény, nádrže, jímky, septiky, lapače tuků, korozně odolné rozvody vzduchotechniky, sudy, zakázková výroba -hydroizolační fóliové systémy -izolace bazénů, plochých střech, jímek, staveb proti vodě a radonu, proti ropným látkám a skládkám TDO.

Prodej: -barvy na hedvábí, bavlnu, sklo, keramika -modelovací hmoty -hedvábí pro výtvarníky a polotovary -bavlněné výrobky pro malbu na textil -dřevěné vaničky pro výtvarníky -rámečky s vypnutým plátnem. Služby: -výtvarné akce pro zájmové kroužky -výroba barev.

Maloobchod, prodej: -dámská móda -pánská konfekce -oblečení pro volný čas.

Výroba: -svářečské brýle -dekorované sklo.

Velkoobchod: -pneumatiky-všechny druhy a značky. Maloobchod, prodej: -protektorované pneu nákladní, traktory -nové pneu a duše-osobní, nákladní, traktory. Služby: -autoservis -kompletní pneuservis osobních a dodávkových nákladních automobilů, zemědělských strojů -protektorování -STK (příprava) -seřízení světel -geometrie ...

Prodej: -náhradní díly - ND na automobily -oleje MOGUL, CASTROL -mazivo, tuky -brzdová kapalina, destilovaná voda -autokosmetika -autodoplňky -TUNING, VELVANA, AGRIMEX.MOTIP-BARUM, VALVOLINE, TEXACO.

Prodej, servis, oprava, leasing: -gastronomická technika -zmrzlinové stroje -chladící technika -výrobníky sody -espresso kávovary -výrobníky ledu -mlýnky na kávu -nářezové stroje, mlýnky na maso -vybavení restaurační kuchyně. Poradenské ...

Výroba a kompletace reklamních předmětů: -výroba obalů z vlnité a hladké lepenky -služby pro polygrafii -kompletace kreativních obalů a potahování krabic -výroba vzorníků a katalogů -stojánky, displaye, stolní hry -kompletace, balení.

Služby: -provádění vodorovného, svislého značení -realizace dopravních opatření. Prodej, půjčovna: -dopravní značky -dopravní značky i s podstavci a nosiči -výstražná světelná zabezpečovací zařízení.

Výroba: -obaly z vlnité lepenky pro široké použití -obaly z přesných výsekových raznic -kartonové mřížky z vlnité lepenky -proklady.

Realizace, prodej: -veškeré dopravní značení -svislé značení -vodorovné značení -značky -cyklotrasy -informační systémy. -půjčovna dopravního značení -dopravně-inženýrská optření -světelná dopravní signalizace.

Kompletní vybavení kanceláří. Maloobchod, prodej: -kancelářské potřeby -papír, doplňky -kancelářský nábytek -kancelářské židle -kancelářská technika. Služby: -kopírování a vazby dokumentů -výroba razítek -rozvoz zboží -návrhy a kalkulace nábytkových sestav na PC -montáž nábytku.

Internetový prodej: -oleje, maziva -autochemie -nářadí dílenských a mechanizačních prostředků.

Prodej: -pohovky -válendy -matrace -dekorace -dvoulůžka.

Výroba a prodej: -péřové výrobky -prošívané deky -dvojdeky -polštáře -sypkovina -odvoz, dovoz. Služby: -čištění peří -čištění za sucha parou.

Velkoobchod: -užitkové sklo-DUROBAR -dárkové sklo-WALTHER GLAS -příbory a zboží z nerezu-ZIEHER.

Maloobchod, prodej: -koberce -bytové doplňky -záclony -závěsy -lůžkoviny -matrace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -železářské zboží -spojovací materiál -kování -zámky.

Služby: -strojní vyšívání textilií, nášivky výšivky -vyšívané znaky -textílie, čepice, kšiltovky, klobouky, trička, polokošile, košile, bundy, vesty, ručníky, osušky, kravaty -označení bezpečnostních agentur, infinitivy, loga -pracovní oděvy -sportovní úbory -dresy, minidresy, klubové -vlajky, vlaječky, ...

Maloobchod, prodej: -okrasné keře -ovocné stromky -růže, trvalky, skalničky -cibuloviny -nabízíme svatební, smuteční a sezónní floristiku.