Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Závod 7 LOGAREX je tradiční výrobce plastových pravítek, trojúhelníků, úhloměrů a šablon. Také závod Logarex je schopný řešit zakázkovou výrobu vstřikování plastů a termoplastů. Zpracovává materiály běžných typů jako PS, ABS, PE, PP, PET a další technologiemi vstřikování, vyfukování nebo extruze.

Závod Gumárna je tradiční výrobce stěrací a technické pryže. Slouží nejen pro vlastní výrobu, ale řeší i výrobu na zakázku. Svým zákazníkům nabízí kompletní služby, včetně vývoje nových výrobků, konstrukce a výroby lisovacích nástrojů, vývoje a výroby gumárenských směsí.

Závod Tužkárna je společně s Tuhárnou nejstarším výrobním závodem celého holdingu. Výrobní závod Tužkárna, jež standardně i na zakázku produkuje dřevěné tužky všeho druhu, slouží nepřetržitě již od roku 1848 kdy byla do Českých Budějovic přesunuta z Vídně.

Závod Tuhárna je společně s Tužkárnou nejstarším výrobním závodem celého holdingu. Výrobní závod Tuhárna, jehož produkce zahrnuje grafitové, pastelové a speciální tuhy, křídy, uhly a voskovky, slouží nepřetržitě již od roku 1848 kdy byl do Českých Budějovic přesunut z Vídně.

Tiskárna a kartonáž KOH-I-NOOR HARDTMUTH a. s. nabízí komplexní služby v oblasti polygrafické výroby pomocí ofsetové technologie tisku až do formátu 720 * 1020 mm. Je tradičním výrobcem obalů z hladké a mikrovlnné lepenky.

Výroba psacích prostředků: -kuličková pera plastová, celokovová a náplně do nich -mechanické tužky typ Versatil -automatické mikrotužky -drobné plastové výrobky -i na zakázku. Reklamní potisk na všechny výrobky.

Dovoz, prodej: -polotovary pro gastronomii, pekařskou a cukrářskou výrobu -ovocné náplně -polevy -instatní směsi na výrobu pečiva -vaječné polotovary -margaríny a tuky -cereálně vaječné směsi -odlučovací prostředky.

Velkoobchod, prodej: -dětské punčochové zboží -punčošky vzorované, hladké, froté, ABS, hladké tenké -ponožky vzorované, mini, ABS -čepice, klobouky -dětské oblečení.

Velkoobchod, maloobchod: -cukrářské a pekařské potřeby -veškeré suroviny a pomůcky -poradenství, technologický servis -příprava a zahájení výroby -cukrářské a pekařské zlepšující přípravy.

Služby: -renovace dveří -prosklívání v kazetovém provedení -velký výběr ozdobných lišt, mřížek, klik a kování -montáž polypropylénového těsnění do dveří -snížení průniku hluku, chladu, prachu.

Umělecké zpracování skla. Výroba a prodej upomínkových předmětů. Nabídka aranžérských služeb.

internetový prodej šperků a klenotů - zlaté a stříbrné šperky, šperky s drahokamy, drahé kameny, diamanty, šperkové kameny, Lovecké šperky a klenoty s mysliveckou tématikou. Nástroje na rozpoznávání drahých kovů a drahokamů. Příslušenství k údržbě šperků

V českých Budějovicích jsem žádnou pobočku nešla. ENERGETIX, s.r.o. Prodáváme šperky s magnety, které mohou pomoci na bolest hlavy, migrénu, bolest zad a další problémy. Kontaktní údaje Adresa: Krakovská 1392/7 110 00 Praha-Nové Město GPS: N 50°4.67775', E 14°25.66343' Mobil: +420 602 155 223 Telefon: +420 222 220 312 ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál On-line prodej: - železářské zboží - kotevní patky, zemní vruty, tesařské kování - plotové systémy, nářadí, - spojovací materiál

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické materiály: -textilie technické -textilie bytové -textil čalounický -provazy, lana, motouzy -hadice, fólie a plachty -řetězy, řetízky a ocelová lanka -vruty, šrouby, matice, podložky -čistící a mycí hadry -plsť, filc -technické plasty a pryže: -technické plasty a pryže ...

Výroba, prodej: -dřevěné hračky.

Prodej: -výtvarné a technické potřeby -rýsovací potřeby -umělecké štětce -umělecké a hobby barvy.

Služby: -pekařství -výroba chleba -běžné pečivo -jemné pečivo -cukrářství -měkká cukrařina.

Výroba, návrh: -pamětní desky -označení památek -orientační systémy -odlitky z bronzu a hliníku -historické listiny a pečeti -státní a městské znaky.

Výroba, prodej: - obalové materiály - PE folie - BOPP folie + BOPET - PVC folie - polyolefin folie - stretch folie - stretch HOOD folie - PVC sleeve - bio fólie - bio produkty - obaly. Balicí stroje: - stroje na zatavování do pytlíků - stroje pro skupinové balení výrobků - ovinovací stroje na palety - odpadové ...

Prodáváme svařovací a pájecí materiály, zdroje, autogenní techniku, kukly, upínací techniku, průmyslové odsávání, hořáky a kleště, brusivo, ochranné pomůcky. Nabízíme poradenství, servis, speciální svářečské a pájecí práce. Provozujeme e-shop.

Maloobchod, prodej: -starožitnosti -nábytek, sklo, obrazy, hodiny, porcelán, hračky.

Prodej, služby: -záclony -dekorační látky -garnyže, záclonové tyče.

Prodej: -nábytek -ložnice, postele, skříně. -zákaznické návrhy -matrace, lamelové rošty.