Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -semena -hnojiva -substráty -nářadí -přípravky na ochranu rostlin -květináče keramické a plastové -ROUNDUP BIAKTIV -nejúčinnější přípravek na hubení plevelů.

Výroba, maloobchod, e-shop: - dětské oděvy - kojenecké oděvy.

Opravy a úpravy oděvů, šití z textílií i kůže. Prodej prádla a doplňků.

Výroba: -dámské oděvy -pánské oděvy.

Prodej, servis: -šicí stroje, příslušenství, náhradní díly -textilní galanterie.

Dovoz, prodej: -ložiska FAG, INA, TIMKEN -soudečková ložiska TPS, FAFNIR -sortiment ložisek SKF, ZKL, ZVL, SNFA, KG, CX, NSK-RHP, KOYO -lepidla, tuky, náhradní díly, auto kosmetika, nářadí -oleje, mleziva.

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby -krmiva pro hospodářská zvířata, psy, kočky -jednoduché potřeby -akvaristika, terazistika, akvária -klece, terária, faunaboxy -prodej drůbeže. Prodej a nákup: -koně. Služby: -poradenská činnost při nákupu koní -jezdectví -trenér, rozhodčí, stavitel parkurů.

Prodej: -železářské zboží -barvy -sklo -potřeby pro kutily.

Nákladní autoservis, osobní autoservis, pneuservis, prodej autobaterií, mezinárodní nákladní doprava, spediční služby, prodej pneumatik, prodej olejů a maziv, ověřování tachografů.

Výroba, velkoobchod: -zmrzliny kalíškové -zmrzliny na kopečkování -kornouty, vafle -posypy -polevy. Prodej: -dekorační materiály -skleněné poháry, lžičky -příslušenství -zařízení a doplňky.

Výroba, prodej: -zahradní krby -venkovní grily -udírny -krbové doplňky -zahradní nábytek -lavičky, parkové lavičky, betonové lavičky -odpadkové koše, koše, betonové koše -vázy -stojany na kola -městský mobiliář.

Nákup, prodej: -veškeré ovoce:

Maloobchod, prodej: -klenoty -šperky -zlato, stříbro.

Strojírenská výroba: -brusky -zarovnávací stroje -jednoúčelové obráběcí stroje.

Služby: -zahradnické -vazba květin -řezané květiny -umělé a sušené květiny -substráty -květináče -keramika.

Velkoobchod, maloobchod: -mikroténové sáčky, tašky, pytle -sáčky do odpadních košů -lepící pásky -potravinářské fólie -fóliové přířezy.

Servis pneu prodej, opravy a montáž pneumatik.Dále provádíme běžné opravy všech osobních i dodávkových vozidel výfukových potrubí, chladících soustav brzdových soustav.Přípravy vozu na STK a jeho vyřízení.

Houslař. Výroba, prodej, opravy, výkup: -strunné hudební nástroje -housle, kytary. Znalecké posudky a hodnocení nástrojů.

Pneuservis: -prodej, výměna a montáž pneumatik. Autoservis.

Služby: -pekařství. Maloobchod, prodej: -pečivo.

Prodej, e-shop: - výukové materiály - učební pomůcky - cizojazyčné učebnice - učebnice - knihy - papírenské zboží.

Maloobchod, prodej: -knihy -veškerý sortiment učebnic pro SŠ -počítačová literatura -jazyková literatura -mapy -průvodce -odborná literatura.

Prodej, e-shop: - potřeby pro řezníky, hotely, restaurace, domácnosti - koření, kořenící směsi - potravinářeké obaly - nože, sekáčky, pilky, ocílky - potřeby pro jatka, domácí zabíjačku - kuchyňské nářadí, potřeby a doplňky - nové a repasovanéh řeznické stroje, gastro zařízení - vybavení výroben a prodejen.