Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Provozujeme eshop se šperky ze stříbra a oceli. Nabízíme náušnice, náhrdelníky, náramky, prsteny, přívěsky, piercingy Tribal, řetízky a originální dětské šperky v různém provedení - krystaly Swarovski a Preciosa, zirkony, perly, drahé kameny. Luxusní dárky - křišťálové figurky a bižuterie Preciosa.

Prodej: -upevňovací a kotevní systémy -hmoždinky plastové, kovové -stavební vrtáky -stavební chemie -spojovací materiál -upevňovací prvky -ruční a elektrické nářadí BOSCH, STANLEY, TONA -brusivo, lepidla, pásky -ochranné pomůcky.

Maloobchod, prodej: -oděvy -prádlo -saka, svetry, kalhoty, košile -nadměrné velikosti oděvů pro ženy.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží -potraviny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kancelářské potřeby a doplňky -papíry xerografické, faxové, -papíry bankovní, balící, toaletní -samolepící etikety, -kotoučky do pokladen -pořadače, rychlovazače -odkládací mapy -obálky, poštovní tašky a sáčky.

Maloobchod, prodej: -drogerie -kosmetika -barvy, laky -prací prostředky -uklízecí prostředky.

Prodej dětských autosedaček a kočárků.

Maloobchod, prodej: -obuv AZALÉIA.

Velkoobchod, prodej: -ucelený sortiment potravin pro stravovací zařízení.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny.

Výroba, prodej, opravy: -oděvy -pracovní oděvy -oděvní doplňky.

PNEU-CAR-SERVIS Služby: -demontáž a montáž kol osobních automobilů a vozů AVIA -vyvažování kol -opravy duší a bezdušových pneumatik -příjem ojetých pneumatik na protektorování -huštění pneumatik dusíkem -monitorové vyvažování -prodej pneumatik všech značek.

Maloobchod, prodej: -bylinky -široký výběr čajů -sirupy, likéry -kosmetické přípravky. Penzion, ubytování: -3 dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky -WC, sprcha, TV, snídaně.

Nabízíme Vám pouze originální parfémy za nejnižší ceny v ČR a to od světových značek Bvlgari, Calvin Klein, Cerruti, Davidoff, DKNY, D&G, Elizabeth Arden, Estée Lauder, Armani, Givenchy, Gucci, Hugo Boss, Chanel, Chloé, Chopard, Dior, J.P.Gaultier, Joop!, Kenzo, Lacoste, Lancome, Lanvin, MaxMara, Mont Blanc, Moschino, Nina Ricci, Thierry Mugler, ...

Služby: -vazby a opravy knih, sbírek zákonů, obchodních knih, rejstříků, časopisů, brožur a katalogů -digitální kopírování tiskopisů A3-A6, zvětšování, zmenšování -kroužkové vazby plastové a drátěné -laminování tiskopisů A3-A8 -tisk a ražba na stuhy, desky, obálky, pouzdra a šerpy -zakázková výroba kartonáže a desek -podlepování a ...

Chovatelské a rybářské potřeby. Prodáváme potřeby pro chovatele psů, koček a ostaních mazlíčků, akvarijní ryby a vše pro ně, exotické ptactvo, drobné hlodavce, směsi pro drobná hosp. zvířata, rybářské potřeby, povolenky k rybolovu. Autorizované prodejní místo PRO PLAN PARTNER.

Trvalková školka, zahradnictví. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -bylinky -semena -skalničky -trvalky -květinové zahrady. Služby: -zahradní architekt -ekologické poradenství

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika-počítače COMFOR, HP -notebooky a netbooky, tablety -tiskárny HP, CANON, EPSON, Samsung -kopírky MINOLTA, CANON -faxy BROTHER, CANON -digitální fotoaparáty -výukové programy, hry, encyklopedie na CD -tabelační a xerografický papír, fotografický papír -barvicí pásky. Oprava, servis: ...

Maloobchod, prodej: -minerály-drahé kameny -šperky z drahokamů a drahých kamenů -dárkové zboží z orientu. Služby: -astrologické poradenství -horoskopy.

Prodej: -nástroje a nářadí pro strojní obrábění -vrtáky HSS, vrtáky do nerezu HSSCo -závitníky, závitová očka -soustružnické nože SK, RO -frézy -upínací nářadí -měřidla -pilové listy, kotouče, pásy -elektrické ruční nářadí -technické plasty -tyče, trubky, desky -třískové obrábění technických plastů -pásové pily ...