Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy, laky -tmely a lepidla -míchání barev pro interiér i exteriér.

Prodej: -hudební nástroje. Možnost ozvučení různých společenských akcí.

Výroba, prodej: -brusivo, lepidla, lepicí pásky -ochranné pomůcky. Pobočka: -Jihlava, Za Prachárnou 47 tel: 567578050-55, fax: 567320373 piskacasyn@piskacasyn.cz

Internetový prodej: -http://www.jamashop.cz -elektronářadí -pneunářadí -akunářadí -ruční nářadí -stroje -nástroje -zahradní technika -sekačky -čerpadla -kotevní technika -kotvy -hmoždinky.

Autoservis: -veškeré opravy -karosářské práce -příprava vozů na STK včetně provedení této kontroly -prodej náhradních dílů, příslušenství -prodej autodoplňků, baterií -pneumatiky.

Služby: Pneuservis. Prodej, opravy, servis: -pneumatiky KORMORAN, PIRELI, SAVA, DEBICA MICHELIN, KLEBER, GOOD YEAR. GPD service team.

Pneuservis. Prodej: -pneumatiky, protektory -duše. Opravy, servis, pneuservis: -pneumatiky -vyvažování kol -rovnání ALU disků.

Výroba, prodej, servis: -zlaté šperky -šperky -hodinářství

Nabízíme originální a netradiční dárky pro muže, ženu, babičku, dědečka, bratra, sestru. Naše produkty jsou vhodné jako dárek k narozeninám, svátku, ale i jen tak pro potěšení.

Prodej, opravy: -pneumatiky všech značek -montáž a vyvažování kol -rovnání hliníkových ráfků -pneuservis-Nonstop.

Vinotéka Prodej: -lahvová i sudová vína. -pořádáme gastronomické přehlídky. Ubytování.

Maloobchod, prodej: -kožené zboží -obuv AZALÉIA.

Zahradnictví. Prodej, výsadba: -rostliny -okrasné dřeviny. Služby: -návrhy a výsadby zahrad -návrhy zdarma -živé ploty -zahradní poradenství.

Velkoobchod, prodej: -textilní galanterie.

Truhlářství: -zakázková výroba -soustružení polotovarů na výrobu hraček -výroba dřevěných oken, dveří a schodů.

Odeo.cz je distributorem zboží významných velkoobchodních společností a importérů v České republice. Vybraný sortiment zboží je nyní prostřednictvím www.odeo.cz poskytován i koncovým zákazníkům.

Pneuservis: -oprava a prodej pneumatik.

Výroba, velkoobchod: -pracovní oděvy, rukavice -ochranné pracovní pomůcky -montérky, pracovní vesty, kombinézy, rukavice, holiny, obuv-farmářky, trička, košile flanel, bundy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veškeré drogistické zboží -barvy, laky.

Jeden z největších výrobců akvárií a terárií v ČR**. Export, import, prodej: -akvária, terária -zhotovení a dodání akvárií a terárií atypických rozměrů a tvarů -akvarijní komplety, skříňky, osvětlovací kryty.

Výhradní zastoupení OETIKER. Výroba, prodej: -pneumatické rychlospojky. Prodej: -hadicové spony -stláčecí-jednorázová, na vysoký tlak průměru 2, 5mm-120mm -šroubovací-průměru 8-150 mm -univerzální pásky a zámky. Na zakázku: -povrchová úprava-pískování.

Internetový obchod s pneumatikami, alu i ocelovými disky. Pouze kvalitní pneu prémiových značek. Doživotní záruka, doprava zdarma a dodání většinou do druhého dne. Možnost nákupu na splátky, nebo platba kartou.