Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Maloobchod, prodej: -největší výběr látek na vrchní i společenské oblečení.

Výroba a prodej: -ložní prádlo -prošívané deky a polštáře z polyesterových roun -internetový obchod.

Prodej, servis: -zlato, stříbro, ocel ALTESSE -orient -hodiny, hodinky, pendlovky. Prodej: -dárkové zboží.

Maloobchod, prodej: -keramika -upomínkové předměty.

Výroba, prodej: -akvária, vivaria -terária, paludaria. Služby: -sklenářství -broušení -leštění -vrtání -řezání.

Služby: -produkce štičího plůdku -pěstování a prodej ryb* -kapr, amur, maréna, štika, lín*. Služby: -slevy pro velkoodběratele. Prodejna v areálu štičích líhní. Prodej: -čerstvé nebo mražené ryby -při nákupu živých ryb* možnost odborného usmrcení a opracování -plody moře.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby -rybářské potřeby -víkendové zboží -obuv -textil.

Pneuservis: -velkoobchodní a maloobchodní prodej nových pneu, duší, disků, protektorů -opravy pneu -disky plechové, alu, traktorové, nákladní, speciální, řetězy Pewag a kryty kol -kompletní pneuservis osobních a nákladních automobilů, motocyklů, stavebních a zemědělských strojů.

Výroba: -válendy, letiště, matrace, dvoulůžka. Opravy: -čalouněný nábytek a dveře. Prodej: -molitan o síle 1 až 10 cm** -potahové látky -pružinové a molitanové matrace.

Služby: -interiéry -dekorační látky -bytové doplňky -okenní dekorace -atypický nábytek -návrhy a realizace interiérů.

Klenotnictví. Opravy: -stříbrné šperky -zlaté šperky.

Služby: -čištění peří specielní technologií -výroba péřových výrobků -šití záclon a závěsů. Prodej: -matrace, rošty, postele -bytový textil.

Maloobchod, prodej: -knihy -slovníky -atlasy -naučná literatura.

Prodej: -ochranné a pracovní pomůcky -sportovní zboží -trekkingová obuv.

Zastavárna, starožitnosti, prodej: -starožitnosti -šperky -zlato -umělecké předměty. Služby: -aukční síň -aukční a komisní prodej -výkup za hotové.

Výroba, prodej: -pracovní oděvy -fleece mikiny -konfekce -prostěradla -dětské povlečení.

Maloobchodní prodej modelářských potřeb.Bazénové chemie Vodnář. Prodej vrtáků SDS plus a MAX

Prodej, servis: -kopírovací stroje, faxy, tiskárny. Maloobchod, prodejj: -spotřební materiál pro kopírky, faxy a tiskárny -xerografický a tabelační papír -kancelářský papír -náhradní díly. Služby: -kopírování. Prodej, odborné poradenství a servis: -hudební nástroje -kytary, bicí, klávesy, keyboard, mixážní pulty, mikrofony, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autotextilie -látky na autopotahy -laminované -nelaminované -potahové látky -výrobky z ovčí vlny NATUR -metráž -syntetické kožešiny -čistá střižní vlna MERINO -ložní soupravy a doplňky -z umělých vláken.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny sušené a suchá vazba, umělé květiny -dárkové kytice -kompletní svatební servis -výzdoba plesů a společenských akcí -pohřební vazba -dárky, svíčky -semena -zeminy -květináče -substráty -hnojiva -zahradnická chemie -zahrádkářské potřeby -keramika.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kancelářské a papírenské zboží -kancelářské potřeby -školní potřeby -hygienické potřeby

Maloobchod, prodej: -anglická a italská móda -nejnovější módní trendy -široká nabídka slunečních brýlí -bižuterie, stříbro -kožené jarní kabátky, kabelky, obuv. Stálá prodejní expozice obrazů známých autorů.

Výroba, velkoobchod, prodej: -ložní zboží, lůžkoviny -prostěradla, povlečení bavlna krep, flanel -prošívané deky, kuličkové polštáře -textilní metráž.