Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Zahradnictví. Prodej: -květiny -zelenina -keramika -smuteční vazby -substráty.

Výroba, prodej: -cukrářské zboží -dorty, zákusky... Cukrárna.

Zdravá výživa Služby: -bezlepková dieta -výrobky pro diabetiky -biopotraviny -kozí výrobky -kombucha-houba, nápoj -bylinky+ovocné čaje, zelené čaje -tofu, klaso, polenta, seitan, sojová majonéza, jogurty -každý lichý týden (čtvrtek) celozrnné koláčky s ovocem+bezlepkový chléb -každá středa kváskový chléb.

Maloobchod, prodej: -šperky ze 14-ti a 18-tikarátového zlata -snubní prsteny -úprava velikosti na počkání -rytí . Zakázková výroba, prodej: -zlaté šperky. Služby: -oprava zlatých a stříbrných šperků -zkouška ryzosti -ruční čištění zlata -nastřelování náušnic -výkup zlata. Veselí nad Lužnicí, Budějovická 144 Tábor, Pražská ...

Služby: -pneuservis -osobní Opravy pneu a duší Prodej pneu

Maloobchod, prodej: -ochranné folie na displeje.

Maloobchod, prodej: -cukrovinky -pekařské výrobky -zmrzina.

Čistírna peří - péřové výrobky Služby a prodej: -čištění peří. za sucha parou -výroba dek, polštářů -deky prošité do čtverců -deky na počkání po tel. dohodě.

Služby: -opravy, servis a prodej pneumatik všeho druhu, včetně studených protektorů -prodej plechových a al.disků -prodej autobaterií -kompletní pneuservis -uskladnění pneu -opravy čelních skel -plnění autoklimatizací.

Výroba, prodej, servis, revize: -vázací prostředky -metrážní lana-ocelová i textilní -vázací řetězy -vázací lana-černé i pozink -nekonečné textilní vázací prostředky -zvedací pásy-včetně ochrany pasu proti poškození, textilní a kovová oka -stahovací pásy-pro zajištění nákladu -manipulační svěrky a prostředky -školení ...

Maloobchod, prodej: -železářství -lopaty, hrabla -kamnové roury -zednické potřeby -zahradnické nářadí -elektrické nářadí.

Elektronický obchod nabízí přípravky proti nadměrnému pocení nohou, rukou, podpaží a jiných částí těla. Zejména pak velké 75ml balení zázračného antiperspirantu Driclor roll on od irské společnosti Stiefel, který je zde prodáván za bezkonkurenční cenu.

Prodej: -mražené ryby,drůbež,zelenina, hranolky,hotová jídla, zmrzlina. Distribuce: -mražené a chlazené potraviny pro gastronomii,školy, jídelny a prodejny: -drůbež,zelenina,ryby -hotová jídla -bramborové výrobky -zmrzlina -smetanové krémy -široký sortiment mražených výrobků hotových jídel -oleje -mléčné ...

Pneuservis, prodej: -pneumatiky pro osobní, nákladní automobily i moto a jejich vyvážení -montáž zemědělských pneu -protektorování nákladních pneu za tepla a studena -opravy pneu. -baterie, autobaterie VARTA.

Služby: -autorizovaný dealer olejů a maziv SHELL. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autokosmetika B 2000 -veškeré filtry -nové pneumatiky -protektorované pneumatiky za studena -teplé protektory obřích rozměrů -střešní systémy AUTOMAXI -klínové řemeny -lepidla, tmely -údržbářská chemie CANNING -oleje a maziva SHELL.

Velkoobchod, prodej: -drogerie -kosmetika -postřiky a hnojiva -kartáčnické zboží -nátěrové hmoty -hygienické pomůcky -kompletní čisticí a úklidové prostředky -vhodné pro průmyslové závody, školy, školky a provozy gastro.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ložiska -řemeny -nářadí -pružiny -spojovací materiál -maziva.

Služby: -nákup, zpracování a prodej kůže a kožešin.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramika a sklo tuzemských a francouzských výrobců -sklo foukané, broušené a lisované -ateliérová keramika, porcelán.

Prodej, montáž: -pneu, alu kola, tónování skel -autodíly, chip tuning -pneuservis -tažná zařízení -autorádia.

Maloobchod, prodej: -knihy -učebnice -obrazy -keramika.

Služby: -pneuservis -protektorování a prodej pneu.

Prodej: -pracovní ochranné pomůcky -oděvy, rukavice, obuv -ochrana zraku, sluchu, dýchacího ústrojí.

Maloobchod, prodej a opravy: -šperky -hodiny, hodinky.