Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Prodej zlata, stříbra, výrobků z oceli, briliantové zboží značky GEMS. Moderní design hodin, pestrý sortiment budíků, hodinky pro každou ruku. Zlatnické opravy, práce na zakázku. E-shop i kamenná prodejna.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autodíly -náhradní díly -autodoplňky -karosářské díly pro osobní vozy a dodávky -autobaterie -autoskla -výfuky -střešní nosiče -pneu, disky a ráfky -motorové oleje a maziva.

Klenotnicví. Prodej: -zlato -stříbro -hodinky -hodiny, budíky -řemínky -orient -růžový porcelán.

Maloobchod, prodej: -papírnictví -školní potřeby -kancelářské potřeby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zimní dámské pláště.

Výroba: -technické tkaniny -síta, plstěnce -pro průmyslovou výrobu.

Služby: -zoo boutique -krmiva a potřeby pro psy, kočky, ptáky, hlodavce, rybičky.

Služby: -prodej textilní galanterie -opravy oděvů a prádla. -textilní výroba.

Maloobchod, prodej: -potraviny -spotřební zboží -drogerie.

Dodávka, montáž: -bezpečnostní zámek BAS -termostaty pro chladírenskou techniku. Práce: -galvanické pokovení -CNC obrábění (soustružení, frézování) -lisování -povrchové úpravy -kompresorová technika.

Velkoobchod, maloobchod: -koberce -KOVRAL-tuzemské i zahraniční výroby -klasické všívané -syntetické, vlněné -ložnicové soupravy -linolea -PVC, šíře 150-200 cm -koupelnová -bytový textil -záclony, dekorační látky -lůžkoviny, prostěradla, povlečení -osušky, ručníky, utěrky -ubrusy-látkové, PVC.

Výroba: -laminátové lodě všeho typu -laminátový program pro zemědělství, pro automobilový průmysl -ekologické nádrže, sila jímky -veškerá ostatní laminace -dětské skluzavky -laminátový program pro sportoviště.

Maloobchod, prodej: -nábytek -postele, matrace -kancelářský, jídelní, čalouněný nábytek.

Služby: -prodej obalové materiály, pytle, přířezy, ruční fólie, lepicí pásky, spony a tepelně smrštitelné fólie -dodávka PP a PET pásky a spony, lepicí pásky pro uzavírání kartonů, stretch fólie na ovinování palet, ruční a strojní stretch fólie.

Maloobchod, prodej: -vlasová, pleťová, nehtová, tělová a dekorativní kosmetika -parfémy -bižuterie. Služby: -kadeřnictví -kosmetika -masáže-relaxační, regenerační, sportovní -manikúra -nehtová modeláž -pedikúra -permanentní make-up -diagnostika vlasů a pleti -vizážistka -tetování.

Maloobchod, prodej: -oblečení pro volný čas LITEX -dámské prádlo -těhotenská móda.

Maloobchod, prodej: -papírnictví -školní a kancelářské potřeby.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -hračky -průmyslové zboží -tabák.

Výroba, prodej: -lahůdky -saláty -chlebíčky -sekaná -obložené mísy -pomazánky.