Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Maloobchod, prodej: -papírnictví(veškerý sortiment papíru, omalovánky, pastelky) -hračky -sportovní potřeby -rybářské potřeby.

Maloobchod, prodej: -zlatých a stříbrných šperků -drahých kamenů, briliantů -snubních a zásnubních prstenů -módní doplňky. Další prodejna: -Strakonice, Velké náměstí 152 tel. 383323152

Zahradnictví: -zahradnické služby -zahradní úpravy -realizace a údržba zeleně -odborné konzultace -prodej -semena, květiny -zahradní potřeby -návrhy zahrad.

Výhradní dovozce, velkoobchod, maloobchod: -hliníková kola, disky, alukola -pneumatiky -kolové šrouby Bimecc -zabezpečovací šrouby proti krádeži BLOCKY, McGard -kompletní sortiment ocelových kol -zásilková služba -slevy prodejcům, množstevní slevy.

Výroba, prodej, renovace, výkup: -tonery -pro kopírky, laserové tiskárny -INK-JET cartridge -KMP cartridge, náhradní náplně, plnící systémy, recyklované cartridge -barvicí pásky -pro psací stroje NYLON, CARBON -korekturní pásky -barevná nylonová metráž -PAN-CAKES -pro jehličkové tiskárny, pokladní systémy, ...

Společnost Lithness, spol. s r. o. je výhradním dovozcem a zástupcem řady prestižních zahraničních značek pro Českou republiku a Slovensko se zaměřením na velkoobchodní a maloobchodní prodej. Většinu nabízeného sortimentu najdete v oficiálním obchodním domě Arde.cz, které patří mezi špičku v oblasti internetových online domů s luxusním zbožím, ...

Knižní velkoobchod. Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -knihy.

Textilní výroba: -šaty a oblečky na panenky -pyžama, noční košile -šatové zástěry -kuchyňské zástěry a chňapky -prádlo pro děti i dospělé.

Velkoobchod, maloobchod: -potraviny -nápoje -drogerie.

Luxusní bio kosmetika Éminence nabízí: -široká řada produktů -pleťová maska, ovocné čistící mléko, krém, bylinné sérum -péče o tělo pro všechny typy pleti -složení je bohaté na bioflavonoidy, ester-C a fytoestrogeny účinné v boji proti akné, hormonální nerovnováha, vrásky a ztráta vitality. E-shop: -čistící mléka a gely -tonika ...

Prodej: -kadeřnické potřeby -vlasová kosmetika.

Výroba a prodej: -klempířské výrobky -reklamní zařízení -stojky, tabule, světelné tabule -plastová, kovová, světelná, plastická písmena -velkoplošné billboardy -pasířské práce -informační systémy. Práce: -klempířské -stavební -zámečnické.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -nářadí -ochranné pomůcky. Prodej a rozvoz písku a kamenných drtí.

Květinářství. Prodej: -květiny řezané, hrnkové.

Maloobchod, prodej: -oděvy -punčochové zboží -prádlo -svetry.

Internetový prodej biopotravin, přírodní kosmetiky a ekoproduktů. Nabídka dětských plen Möltex, přírodních barev na vlasy. Značky Möltex, Logona, Weleda, Country Life, PRO-BIO.

Výroba: -Schwarzenberg 10 světlý -Platan Jedenáct-Světlý Ležák -Platan Premium-Světlý ležák -Platan Granát-polotmavý ležák -Platan nealko -Prácheňská perla- světlý speciál -Schwarzenberg 11 světlý ležák -Lobkowicz premium světlý ležák -Merlin tmavý ležák -Svatý Patrik tmavý speciál -Lobkovicz nealko.

Maloobchod, prodej: -železářství -domácí potřeby.

Služby: -pneuservis pro osobní, užitkové, nákladní a zemědělské stroje. Maloobchod, prodej: -pneu -geometrie -klimatizace.

Textilní výroba: -technické textilní výrobky -bytový textil -sportovní a pracovní oděvy -lehká konfekce -oděvní doplňky.

Služby: -opravy varhan -restaurování a stavba varhan.

Prodej, montáž: -mechanické a elektronické zabezpečení -systémy generálního klíče -bezpečnostní cylindrické vložky -kování, dveře, trezory, schránky, autoklíče.

Velkoobchodní a internetový prodej deštníků a pláštěnek. Novinka na trhu - pláštěnky PEVA.