Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej, servis, maloobchod, velkoobchod počítačové, spojovací, kancelářské a vizuální systémy: -PC:HEWLETT-PACKARD a další -počítačové sítě, notebooky:TOSHIBA, HP, Acer, Asus, Samsung -software:MICROSOFT, SYMANTEC, COREL, ATD* -tiskárny:STAR, EPSON, HEWLETT-PACKARD, CANON, OKI -pásky, tonery, inkousty do všech ...

Maloobchod, prodej: -modely -modelářské potřeby.

Služby, řemeslo: -pekařství. Maloobchod, prodej: -pečivo.

Služby: -mlýn. Prodej: -výhodné ceny balených mouk přímo z prodejny mlýna -hrubá krupice -hrubá Zlatý klas -polohrubá výběrová -hladká konzumní -hladká extra speciál -krmné směsi pro drobné chovatele -mlýnská krmiva.

Maloobchod, prodej: -hračky -kojenecké zboží.

Maloobchod, prodej: -oděvy -prádlo -textil.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží -spojovací materiál -domácí potřeby.

Prodej: -hudebniny -gramofonové desky -CD desky, kazety.

Služby: -ubytování v apartmánu s kuchyňkou, koupelnou a WC. Maloobchod: -knihy.

Prodej: -chemie, postřiky, hnojiva -autokosmetika -čistící a úklidové prostředky -kosmetika -parfumerie -barvy-laky -foto-kino.

Prodej: -hodinářské zboží -klenoty -výměna baterií do hodin.

Výroba: -z vymývaného betonu -cementové zboží -dlažby, schody, desky -zahradní vázy -obklady bazénů a soklů -fontány -květináče -lemy bazénů -atypické výrobky.

Služby: -pneuservis -demontáž, montáž pneumatik -opravy technologií -zemní práce -těžké přepravy do 37tun včetně vyřízení povolení Maloobchod, prodej: -kompletní sportiment pneumatik -náhradní díly na všechny typy automobilů -autobaterie.

Prodej, dodávka: -orientační systémy navigačních tabulí -piktogramy a dveřní štítky -reklamy na auta -bezpečnostní značení -razítka.

Výroba, prodej: -užitková i ozdobná keramika -suvenýry a šperky.

Služby-řemeslo: -zámečnické práce -kovářské práce. Maloobchod, prodej: -železářství -domácí potřeby. Údržba zeleně. Půjčovna nářadí.

Výroba, prodej: -textilní výrobky -záclony -dekorační soupravy -koberce a textilní díly pro automobilový průmysl. Služby: -sprejování -potisk. Provozovna: -Zdíkov 144 telefon 388426804.

Pěstování, velkoobchod, prodej: -ovoce -jahody -sazenice.

Maloobchod, prodej: -drogerie -foto potřeby.

Prodej: -pramenitá voda Šumavský pramen -vratné demižony o obsahu 18, 9 l. Služby: -nápojový servis.

Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby.

Služby: -výkup léčivých rostlin -pěstování sazenic léčivých rostlin a koření -výroba bylinkových polštářků.

Maloobchod, prodej: -drobné zvířectvo -potřeby pro chovatele -krmiva.