Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej: -pneumatiky BARUM, KLÉBER, MICHELIN, KORMORAN. Služby: -pneuservis -osobní a užitková vozidla.

AUTOSERVIS-veškeré mechanické a karosářské práce, servisní prohlídky, geometrie, servis klimatizací, montáž tažných zařízení.PNEUSERVIS-kompletní pneuservis pro osobní, nákladní, agro a zahr.techniku.Prodej pneumatik, náhradních dílů a autodoplńků.ODTAHOVÁ A ASISTENČNÍ SLUŽBA

Služby: -vydavatelství, nakladatelství -knihy pro školy -knihy pro výuku cizích jazyků. Maloobchod, prodej: -knihy, CD, kazety.

Pneuservis: -protektorování -lokální opravy pneu. Prodej: -výměnným způsobem včetně kostry nákladních, traktorových, osobních pneu -široký sortiment celoprotektorů skladem.

Služby: -vodoinstalatérské práce -montáž dřezů a bojlerů -veškeré opravy -čištění odpadů -rekonstrukce -výměny stoupaček -montáže vodoměrů. Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -domácí potřeby, sklo -železářství -potřeby pro kutily a zahrádkáře -klíče a zámky -velký výběr dekorativních svíček -sběr foto a ...

Zakázková výroba a prodej: -šití pracovního oblečení z textilu. Velkoobchod, maloobchod, prodej a poradenství v oboru: -ochranné pomůcky -pracovní oděvy a obuv. Služby: -komplexní dodavatelské služby.

Hodinářství. Maloobchod, prodej a opravy: -hodiny, hodinky -šperky.

Maloobchod, prodej: -potraviny -ovoce, zelenina -drogerie -maso, uzeniny -nápoje.

Maloobchod, prodej: -řezané květiny -svatební, pohřební, dárkové kytice -suchá vazba -okrasné dřeviny, trvalky -balkonové rostliny -ovocné dřeviny -sadba květin, zeleniny. Služby: -poradenství a realizace zahradní architektury.

Výroba: -atypické palety podle plánu zákazníka -paletové řezivo.

Nakladatelství. Vydávání a prodej: -knihy Jak na to? - opravárenské příručky pro automobily -knihy o automobilech, motocyklech, sportu -knihy o počítačích, elektronice -knihy pro děti -regionální literatura, především ze Šumavy -zdravotnická literatura

Výroba: -zmrzliny pasterované -mražené dorty. -cukrářská výroba Velkoobchod, prodej: -zmrzlina -kornouty, oplatky -doplňky do pohárů -zmrzlinové směsi-práškové směsi -polevy.

Výroba, prodej: -olejové nádoby, kontejnery.

Výroba, prodej: -zeleninové konzervy -okurky, feferony, paprika, červená řepa, zelí, saláty, speciality.

Výroba, prodej: -dekorativní kosmetika Gabriella Salvete.

Prodej: -učebnice -odborná literatura -atlasy -slovníky -mapy.

Autodílna: -pneuservis, prodej pneu -autobazar -autolektrikář -emise -běžné opravy všech typů vozidel -výroba brzdových trubek -lepení folií BRUXSAFOL -svařování plastů -svařování plastů -odtahová služba -přeprava zboží a osob -rovnací rám, oprava karoserií -příprava a vyřízení STK -stříkání dutin a spodků -montáž ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -dámské spodní prádlo a plavky v typických i atypických velikostech -šaty, svetříky s originálním designem -batika -trička, tílka -sukně -šaty večerní -zakázková výroba.

Autoservis: -opravy, údržba, servis automobilů -odtahová služba -pneuservis.

Půjčovna: -lešení. Prodej: -spojovací materiál -kotevní technika -nástroje, nářadí -barvy, nátěry, tmely. Služby: -kompletní dodávky střech -developerské projekty.

Velkoobchod, prodej: -zemědělské stroje, příslušenství a nářadí. Výroba: -nože, nástroje, železářské výrobky.

Výroba, opravy: -ložiska -ozubená kola -převody a jejich díly. Velkoobchod, prodej: -železářské zboží -instalatérské a topenářské potřeby.

Výroba, prodej: -modely: -vozidla z 2. světové války i z jiných období -válečné plakáty -ruiny staveb -německý výsadkář -U.S. důstojník -německá polní kuchyně -potřeby pro modeláře -pinzety, silonové síťoviny, desky polystyrenové.