Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Bazar-výkup, prodej: -sportovní zboží -rybářské vybavení -lyžařské vybavení -lyžáky, brusle -hokejky, tenisové rakety -jízdní kola -dětské autosedačky -nádobí -elektrické nářadí -elektronika -repasované elektrospotřebiče. -nářadí.

BEKAMAX - velkoobchod, výroba a prodej: -ponožky a punčochové zboží -dámské, pánské i dětské spodní prádlo -pyžama, župany.

Prodej příze, pletených výrobků, jehlic a dalších doplňků. Strojové pletení.

Zabýváme se prodejem přírodnin, zejména minerálů a fosílií, převážně z České republiky.

Nabídka designových látek z dovozu. Kvalitní bavlněná metráž a úplety od předních designerských studií.

Prodej, oprava, servis: -kopírovací stroje -tiskárny -faxy Dodávka, prodej: -kancelářské potřeby

Zlatnictví. Výroba, opravy: - snubních prstenů - zakázková výroba šperků. Prodej investičního zlata, výkup zlata a stříbra, znalecké posudky šperků, 3D modelování šperků, rytecké práce, rhodiování.

Výroba a prodej reklmaních předmětů, sportovních suvenýrů (šály, minidresy, vlaječky, čepice, textilie s potiskem a výšivkou, puky s potiskem). Prodej sportovních dresů pro hokej a fotbal.

Dovoz, prodej: -tmely AIRO chemie -autolaky NEXA AUTOCOLOR -čistící prostředky pro hotely, restaurace, nemocnice, HOLLU -autolakýrnické materiály-zásobování autolakoven i konečných spotřebitelů -míchání autolaků -prodej brusiva HANKO -lepící pásky ARS.

Specializované zahradnictví, Growshop V našem specializovaném zahradnictví najdete vše potřebné od zeminy, hnojiv, ventilace, filtrů, umělého osvětlení až po zahradní nůžky. Dále pro Vás dodáváme rozváděče vyrobené na míru a regulátory prostředí. Samozřejmostí je odborně proškolený personál od CANNA Dealer 2011 ve spolupráci s Growman Plains ...

Výroba a opravy brašnářského zboží, kožená galanterie.

Oficiální distributor: -obuv zn. Baldowski

Windsurfing & Kitesurfing komunita. Výroba a prodej oblečení pro volný čas.

E-shop: - potravinové doplňky - čistící prostředky - přírodní kosmetika

Prodej, oprava, servis: - počítače - kancelářská technika - kancelářský materiál Služby: - poskytování certifikačních služeb a odbornou pomoc při přechodu na elektronické zpracování dokumentů včetně jejich dlouhodobé archivace, zabezpečení, zajištění jejich věrohodnost - časová razítka

Internetový obchod, e-shop: - montessori pomůcky

Služby - svatební agentura, svatební salon - kompletní svatební a společenský servis na klíč Půjčovna, prodej - svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky - prsteny, závoje, doplňky

Tradiční jihočeský výrobce majonéz, tatarských omáček, lahůdek, pochutin a vaječných polotovarů.