Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Služby: -balení dárků -talónová dekorace interiérů. Prodej: -dárkové předměty -sušené květiny. Aranžování: -sušené květiny.

Velkoobchod, prodej: - veškerých mražených potravin - chlazené maso. Rozvoz a zásobování hotelů a restaurací vlastními auty.

Doprava: -nákladní. Služby: -servis a opravy vozidel -prodej náhradních dílů, pneumatik, pohonných hmot.

Prodej kancelářských i školních potřeb a hraček.

Prodej: -vážené čaje a koření -čajové příslušenství -porcovaný čaj Ahmad, Dilmah, Grešík, Basilur, Tarlton, Popov -přírodní kosmetika ATOK, Salus, Pleva, Popov -aromaterapie-lampy, éterické oleje, spreje -harmonizační obrázky -solné lampy, himálajská sůl -Bachovy květové esence -Esence volně žijících zvířat -gemmoterapeutika Naděje ...

Velkoobchod, maloobchod: -potraviny -ovoce, zelenina (konzervovaná) -suché plody -luštěniny -olivy -koření ALMI.

Výroba: - nádobí na jednorázové použití - obaly, krabice na dorty - pohárky, kelímky, víčka - vaničky, misky, tácky - plastové příbory - celonerezové nádoby.

Dodávka: - obaly z vlnité lepenky: - krabice, kartony

Prodej, leasing: -solária ERGOLINE -kompletní servis -náhradní díly -UV lampy PHILIPS, výbojky, startéry -solární kosmetika ERGOLINE, SUNMAXX.

Výroba - umělé květiny

Výroba: -reklamní plechové cedule -světelná reklama a jiné prostředky na podporu prodeje pro pivovary -sběratelské kolekce magnetů s motivy starých pohlednic hradů, zámků, měst, rozhleden a památek.

Pneuservis: -pro osobní, dodávkové vozy, motocykly -opravy a prodej pneu -přípravy vozů na STK -drobné opravy osobních a dodávkových automobilů.

Velkoobchod, maloobchod: -náhradní díly na evropské a japonské vozy -karosářské a mechanické díly -střešní nosiče, autoboxy -oleje a maziva, atd. Prodej, servis, výměna: -autoskla všech značek.

internetový a kamenný prodej spanelske znacky Smash. -znacka smash pochazi ze spanelska, jedna o barevnou damskou modu obleceni.

Železářství. Prodej stavebních materiálů a domácích potřeb, upevňovacího a spojovacího materiálu, nátěrových hmot a laků, nářadí a nástrojů, železářského zboží.

Velkoobchod, prodej, dodávky, přeprava: - pohonné látky benzín - Special BA91 - Super BA96 - Natural BA95N - nafta motorová NM - lehké topné oleje LTO - těžké topné oleje TTO - plastická maziva - mazací oleje. Doprava ropných produktů: - produktovody - železniční cisterny - silniční autocisterny. Plnění, ...

Prodej výrobků především pro stavební firmy: - nářadí, nástroje, - kování nábytkové, stavební, - materiál vodoinstalační, topenářský, - kotle, - radiátory, - ohřívače vody, - sporáky, - vozíky, - zvedací zařízení.

Půjčovna svatebních a společenských šatů.

Výroba, prodej ochranných pracovních pomůcek a oděvů.

Vzorková prodejna + regionální zakázková kancelář: -vybavovení hotelů, restaurací, ostatních gastronomických zařízení -hotelový a tenkostěnný porcelán -sklo -nerezové a smaltované nádobí -jídelní lístky -hotelový textil -papírový program.

Logistické centrum pro skladování mražených a chlazených produktů.

Výrobce umělých střívek určených pro masný průmysl.