Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Prodej, distribuce: -výpočetní technika OKI*, INK*-JET* -tonery, barvící pásky -etikety, fólie.

Prodej: -lovecké zbraně -zbraně pro civilní potřebu -úplný sortiment střeliva -kožená galanterie -psí výstroje -lovecké nože a jiné doplňky -lovecké sportovní optiky -upomínkové a dárkové předměty s mysliveckou tematikou. Služby: -opravy zbraní -nastřelování zbraní -montáž puškových zaměřovačů.

Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty -spojovací materiál -betonové ...

Maloobchod, prodej: -kožená galanterie -textil.

Velkoobchod,prodej: -alkoholické nápoje -likéry -vína -sekt -káva -zapalovače -nealkoholické nápoje -žvýkačky.

Prodej: -potraviny -ovoce, zelenina.

Dodavatel průmyslového lepení - lepidla, lepící pásky, suché zipy, protiskluzové pásky, reflexní pásky, ochranné pomůcky a mnoho dalšího.

Prodej veškerého obalového mateirálu spojeného s výrobou, logistikou, manipulací - stretch folie ruční a strojní, lepicí pásky, paletové překryvy a další. Doprava nad 5000, - bez DPH zdarma.

Hodinářství Tempus Prodej, oprava: -hodinky -nástěnné kuchyňské, pokojové hodiny -bicí hodiny - závažové, pérové. Prodejna: -hodinářství -zlatnictví -klenoty

Velkoobchod, maloobchod: - papírenské zboží - mapy turistické - automapy - plány měst - školní atlasy - mapy i v cizích jazycích - knihy.

Výroba, prodej: -hydraulické hadice všech druhů -šroubení, redukce, příchytky -rychlospojky, uzavírací kohouty -příruby a přírubové spoje -měřící technika, bezešvé trubky.

Velkoobchod, prodej, výkup, nákup: -lesní houby, čerstvé, mražené, sušené, sterilizované -lesní ovoce -pěstované houby -bylinné sirupy.

Prodáváme luxusní francouzské značkové svatební šaty Divina Sposa.Organizujeme svatební obřady, kompletní svatby na klíč i svatební koordinaci. V nabídce je prodej i půjčovna svatebních dekorací, krabičky na výslužky, dekorace svatební tabule. E-shop

Výroba - bižuterie Reklamní agentura Zakázkové krejčovství

Pivovarský dvůr Lipan: -pivovar -pěstitelská pálenice -penzion -restaurace -školící prostory.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Velkoobchod a maloobchod

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu

Maloobchod, prodej: - farmářské a chovatelské potřeby pro chovatele koní, skotu, ovcí, drůbeže či králíků i domácích zvířat.

Velkoobchod,maloobchod: -potraviny -zelenina -maso,uzeniny -drogerie -elektro -foto -sportovní potřeby -textil -bytový textil -autodoplňky -autopříslušenství -kuchyňka -obuv -zlatnictví -květinka -kniha -trafika -CD**,audio kazety -sklo,porcelán -galanterie -papírnictví -hračky.