Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Velkoobchod, prodej: -potravinářské i nepotravinářské spotřební zboží.

Supermarket OBI*: -vše pro zahrádkáře,kutily a stavebníky

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře.

Prodej: -potřeby pro kutily -domácí potřeby -zahradnické potřeby.by -vymalování, tapetování -poradenský a informační servis.

-Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, ...

Největší specializovaný e-shop zaměřený na bicí a perkuse u nás nabízí hudební nástroje, doplňky a související zboží. V nabídce najdete Bicí soupravy, snare, hardware, blány, činely, elektronické bicí, paličky a metličky, příslušenství, perkuse. Rychlé dodání všeho zboží.

Velkoobchod: -drogerie -pomůcky k ošetřování podlah, na úklid.

Výroba, prodej: -polykarbonáty dutinkové, kompaktní a z nich přístřešky, mezistěny či zábradlí -výsuvné boxy, drátěný program, vestavěné skříně s plexi výplněmi -zimní zahrady -ocelové a hliníkové rámy.

QUICK SHOES. Velkoobchod, maloobchod, prodej obuvi: - dámská obuv - pánská obuv - dětská obuv. Internetový obchod, eshop, e-shop: - obuvi.

Maloobchod, prodej: -záclony, závěsy -potahové a dekorační látky -ručníky, osušky, utěrky -povlečení, ložní soupravy -přikrývky, deky -koupelnové předložky, garnýže -šití bytového textilu na míru.

Malířství, lakýrnictví, natěračství Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků

E-shop, prodej sortiment pro zdravý spánek: - matrace - postele - rošty a lůžkoviny

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy, laky - technická drogerie - chemie - prací a čistící prostředky - technická drogerie - drogistické zboží.

Výroba: - kancelářské potřeby, kancelářských potřeb.

Sportovní centrum FITNESS POUZAR II. : - fitness, posilovna - solárium ERGOLINE. Prodej: - výživa pro sportovce.

Sportovní centrum FITNESS POUZAR I. : - fitness - squash - masáže - solárium ERGOLINE - sálové lekce - aerobic, spinning, bitbox, cvičení pro děti - vířivka, whirlpool. Prodej: - výživa pro sportovce - squashové potřeby - rakety, míčky. Bowlingový bar, kavárna. Bowlingová dráha. Kulečníky, šipky.

Prodej: -výrobky z proutí a přírodních materiálů -ozdobné svíčky -keramika -dárky.

Lékárna. Maloobchod, prodej. - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - homeopatika - léčebná kosmetika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní obuv - dětská výživa.

Výroba, prodej: - sedáky a polštářky z různých druhů materiálů - matrace a molitanové desky atypických rozměrů a tvarů. Šití na zakázku.

SecondHand, bazar. Velkoobchodní, maloobchodní prodej: - použitý textil z Německa.

Výroba, šití: - textilních výrobků - oděvů, oděvy - oděvních doplňků, doplňky.

Velkoobchod, prodej: - stavební prvky - chemické produkty - folie.

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál, upevňovací materiál, kotevní technika na všechny druhy materiálů. - šrouby, matky, podložky, závitové tyče, vruty, hřebíky.