Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Porcelánový obchod. E-shop zabývající se prodejem tradičního porcelánu od českých výrobců. Můžete zde najít porcelán nejen tradiční, ale i moderní a také exkluzivní. Sortiment zahrnuje porcelán bílý nedekorovaný, porcelán pro děti, soupravy s dekorem, figurální porcelán, cibulový porcelán.

Práce: -kompletní rekonstrukce budov -novostavby objektů na klíč -půdní vestavby -sádrokartony -provádění fasád všech druhů -zateplování budov -opravy památkových objektů -pokrývačské práce -malířské, natěračské -elektroinstalační -truhlářské -atypické truhlářské výrobky -montáž dřevěných podlah -řezbářské ...

Ptákoviny-CB Velkoobchod: -ptákoviny -gumové a plastové masky -dárkové předměty -kanadské žertíky -netradiční dárky -žertíky pro kuřáky -hlavolamy, imitace -paruky, klobouky, škrabošky -karnevalová kosmetika -sexy dárky. Půjčovna: -karnevalové-maškarní kostýmy.

Jsme jedním z největších dodavatelů výrobků a surovin pro gastronomii, hygienu a zdravotnickou péči v ČR.

Vítáme vás v novém e-shopu Butik Roses, prodáváme dámské oblečení z Itálie, Francie a Německa, převážně módní značky Redial, Glamour, Tentation a Progress. Rádi Vás uvidíme i v našem kamenném obchodě v Českých Budějovicích.

Maloobchod a e - shop: - kosmetika pro kojence a děti - léčivá kosmetika - dentální hygiena - léčivé a hojivé balzámy - kosmetika a krémy na klouby, kolena, kyčle, ekzémy, křečové žíly, bércové vředy, proleženiny, záda, páteř, svaly, šlachy - péče o pleť, ruce, tělo, nohy - veškerý sortiment včetně ...

Prodej antiperspirantů a deodorantů proti pocení anglické značky Perspi-Guard. Tyto přípravky proti pocení spolehlivě pomáhají odstranit nadměrné pocení. Kamenné obchody: Poděbrady, náměstí T.G.M. 798 Zlín, bratří Jaroňků 5219

Prodej a služby: -krmiva a potřeby pro akvarijní ryby -chov akvarijních ryb a krevet -reverzní osmóza, komplety a součástky -zakládání a údržba akvárií na míru -hnojiva, léčiva a úprava vody -filtrační materiály a filtry.

Výroba, prodej: -ruční, řemeslnické jehly -špendlíky -galanterie -pletací jehlice -kruhové jehlice -háčkovadla -patenty

Květinářství Evy Schmidtové Burianové v Českých Budějovicích. Mezi naše hlavní služby patří: svatební kytice a dekorace, smuteční kytice a vazby, vazba květin, rozvoz květin, květinové dekorace. Květiny jsou mou velkou láskou, kterou ve mně probudil můj dědeček. Po ukončení střední školy jsem absolvovala vyšší odborné studium na Mistrovské škole ...

Proficentrum FAB ASSA ABLOY. Prodej - fab, assa abloy, vložka, zámek, kování, dveřní zavírač, dveřní otvírač, visací zámky, mincový zámek, zadlabací zámek, panikové kování, přídavný zámek, průmyslový zámek, systém generálního klíče.

Velkoobchod: -spojovací mateiál -vruty, šrouby, matice, hřebíky, závitové tyče -vruty do dřevotřísky -šrouby do sádrokartonů -samovrtné šrouby do plechu -hmoždinky a kotevní materiál MUNGO -trhací nýty BRALO.

Prodej akvarijních ryb, rostlin, techniky a chemie. Servis a lepení akvárií. Vše pro zahradní jezírka. Poradenství v oboru akvaristika a teraristika.

Výroba: -potravinářské obaly pro masný průmysl -umělá a přírodní střeva -plastová, kolagenová a celofánová střeva

Velkoobchod, maloobchod: -dodávky kancelářských potřeb, papíru -spotřebního materiálu -reklamních předmětů -drogerie -občerstvení Pobočka Praha Žirovnická 2389 106 00 Praha 10 tel. +420 272 656 177-8 e-mail. praha@bueroprofi.cz Provozovna:Hradec Králové Gočárova 504 500 02 Hradec Králové tel.+420 495 532 ...

Pneuservis naší společnosti poskytuje široký sortiment služeb v oblasti pneumatik pro osobní, dodávkové a nákladní vozy. Je vybaven moderními, přesnými a pravidelně servisovanými stroji a zařízením, které spolu s dlouholetou praxí a vysokou odborností personálu zaručují vysokou kvalitu služeb a minimální časové nároky.

Výroba: -čokoládové figurky -bonboniéry -dárkové kazety -dle přání zákazníka -pasterizovaná zmrzlina.

Velkoobchod: - spotřební zboží. Sortiment: - kuřácké potřeby - hygienické potřeby - baterie - hrací karty a svíčky. Provádíme: - reklama na zápalky. - malířské a natěračské práce.

Zlatnictví. Maloobchod, prodej: -klenoty -šperky -hodinky.

Velkoobchod s textilem. Košilky, pyžama, župany, legíny, punčochové zboží, kabelky, peněženky atd.

Velkoobchod, maloobchod: -kadeřnické a krejčovské nůžky -textilní galanterie, šicí nitě METTLER -stříhací strojky na vlasy MOSER -stříhací strojky na srst zvířat -nástroje na manikúru a pedikúru -soupravy na holení, břitvy -manikúrní soupravy DOVO, SOLINGEN -kapesní nože SOLINGEN -nože kuchyňské a kuchařské Burgvogel Solingen ...

Patchwork - Látky, pomůcky a hotové výrobky. Internetový prodej látek a pomůcek pro patchwork, dek a polštářů. Šití patchworku na zakázku.