Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Velkoobchod: -kancelářské potřeby -školní potřeby -lepicí, korekční potřeby -psací a rýsovací potřeby -flip charts, bílé a korkové tabule -řezačky, skartovačky -kalkulačky -papír-xerografický, kancelářský, faxový, pauzovací -psací potřeby firem -dárkové, reklamní předměty.

Prodej krmiv a květin ve dvoře - Kateřina Kusáníková se zabývá prodejem krmiv, květin a dekorací. Prodej krmiv pro hospodářská a domácí zvířata, prodej květin a dekorací. Sezónní prodejna sazenic. Výdejna balíčků Zásilkovna, PPL, DPD, Uloženka, WEDO. Naleznete nás na adrese nám. Bratří Čapků 1128/1, České Budějovice 7.

Služby: -úklidové práce -pro firmy, podniky, úřady, banky. Čistící stroje: -úklidové, čistící, vysokotlaké stroje, mycí automaty, drhnoucí stroje, vysavače. Prodej: -čistící prostředky -hygienické potřeby TORK -průmyslové papírové utěrky TORK -utěrky z netkané textilie TORK.

Výroba, prodej: -ochranné pracovní pomůcky -pracovní oděvy, rukavice, obuv -čistící prostředky.

Internetový obchod, eshop, prodej: - kreativní potřeby - pohlednice s různou tématikou - filatelie - poštovní známky, krabičky a alba - obálky, dopisní sady, blahopřání.

Společnost dm drogerie markt, s. r. o., je zaměřená na maloobchodní prodej drogistického a dalšího sortimentu.

kompletní správu IT - správu serverů, pracovních stanic a ICT infrastruktury instalaci, správu a zabezpečení sítí Návrh a instalaci bezdrátovách sítí Systémy pro zálohování outsourcing IT či jejich prvků outsourcing jednotlivých činností správy IT Podpora uživatelů Instalaci a správu kamerových systému Ochrana a zabezpečení školní ...

Cukrářská výroba, prodej: - cukrářské výrobky: - cukroví, cukrovinky, zákusky, dezerty - dorty.

Vinotéka JCV. Prodej: - lahvové víno - výběrová vína přívlastková - sudové víno - pivo - zastoupení pivovaru Svijany: - užší sortiment lahvového piva - dárkové džbány - švýcarské a belgické čokolády - tuzemské sýry - dárkové předměty k vínu - dárkové poukazy.

Autoservis, autoopravna. Pneuservis. Oprava, výměna, prodej: - pneumatiky.

Kamenná prodejna a eshop Slunečnice: - zdravé potraviny - bio i nebio produkty - potřeby pro domácnost - doplňky stravy - bylinky - kosmetika, drogerie - aromaterapie, muzikoterapie.

JŮ-HELE - prodej, maloobchod: - hračky - školní a kancelářské potřeby - sportovní potřeby - výtvarné potřeby - korálky, bižuterní komponenty - dárkové a upomínkové předměty - bižuterie, vlasová bižuterie.

Naše společnost CELOX a.s. sídlící v Hluboké nad Vltavou se zabývá velkoobchodním prodejem grafického papíru kotoučích i formátech od velikosti A4 až B0 nebo speciálních formátů. Velkoobchod, prodej: - grafický papír - krepový papír - samolepky - přímopropisovací papír - tenké papíry - obálky a tašky - ofsetový papír - lepenky, ...

Čalounictví. Čalounické práce: -sedací soupravy -dveře -autočalounění -starožitnosti -převážecí plachty na lodě -čalounění vináren, kaváren -čalounění výtahů -odhlučnění prostorů -včetně dopravy -veterány-čalounění Výroba: -matrace.

Společnost FERENČÍK s.r.o. provozuje rodinné zahradnické centrum. Vybíráme pro Vás ty nejkvalitnější rostliny, zahradní příslušenství i stylové doplňky pro Vaši zahradu a dům. Naše dlouholeté zkušenosti jsme předali už druhé generaci a pokračujeme dál ve výběru horkých novinek ze zahradnického světa. V našem zahradnickém centru najdete vždy ty ...

Doplněk stravy VITESTIN - přírodním způsobem harmonizuje střeva a to hlavně sliznici tenkého a tlustého střeva. Výroba a prodej.

Vše pro truhláře Vám dodá společnost DŘEVOART CZ s. r. o. V našem rozsáhlém sortimentu naleznete plošný materiál jako jsou LTD laminované desky, DTD desky dýhované, surové, MDF desky surové, palubky a dále pak stavební kování, kování, krytky, kluzáky, plastové profily, kolíkové tyče, suky, lodičky, papírové a dýhované hrany, vruty a šrouby, ...

E-shop, prodej: -korálky -bižuterie -komponenty.

Knihvazačství Nabízím Vám realizaci jedinečného originálního dárku pro Vás či Vaše blízké v podobě knihy, kazety či čehokoli v knihařském duchu. Dárek, který Vás bude reprezentovat a budete na něj hrdí. Dále provádím opravy a restaurování knih, realizace Vašich literárních děl, nápojové a jídelní lístky. Vazby sbírek zákonů, pamětních knih, ...

Půjčovna, prodej, realizace: - Dopravní značení objížděk, rekonstrukcí silnic a dálnic, ulic a chodníků - vodorovné, svidlé a provizorní značení - Dopravní značky - pevné i přenosné - Elektronické plavební značky - Orientační a turistické značky - Interiérové, reklamní, prosvětlovací značky - orientační plány-města, obce, firmy, parky - ...

Společnost PAUKNER spol.s r.o. je autorizovaný servis automobilky Mitsubishi. Provádíme kalkulace cen dle časových norem výrobce a ceníku servisních kontrol. V našem servisu naleznete pouze vysoce proškolený personál Autorizovaných opravců Mitsubishi. U nás si můžete servisní práce objednat i přes internet Také prodáváme náhradní díly ...

Zemědělský podnik Malše a. s. se zaměřuje na pěstování, zpracování a prodej zelí. Na úrodných lánech pěstujeme zelí, které dále zpracováme. Dodáváme kvalitní zelné produkty ve spotřebitelském balení, kysané zelí červené i bílé. V naší činnosti navazujeme na stoletou tradici krouhárny, roudenské zelí získalo ochrannou známku Kontrolované ...

Prodej: -osobní ochranné prostředky -pracovní rukavice -pracovní obuv -pracovní oděvy -ochranné přilby -tlumiče hluku, chrániče zraku.

Prodej: -propan butan - technické plyny - propanbutanové spotřebiče - svařovací technika - těsnění.

Výroba a prodej: - sportovní poháry - medaile - diplomy - trofeje.