Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Velkoobchod, maloobchod, servis: -svářečky, nabíječky, kompresory -pneumatické nářadí -elektrické ruční nářadí -akumulátorové vrtačky -zahradní stroje a nářadí-sekačky, pily, křovinořezy -čerpadla -zdvihací technika-hevery, zvedáky -brusivo -drátěný program -ochranné pracovní pomůcky -železářské zboží -značky:EINHELL, ...

Výroba, prodej: -keramika -realitní a zprostředkovatelská činnost -výroba ovocných a bylinných vín.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -stolní prádlo -bavlna, len, ostatní materiály -froté župany smyčkové -dětské, dámské, pánské župany ze směsových materiálů. Velkoobchod, maloobchod: -bavlněné výrobky -ručníky, osušky -tkané, bavlněné ložní prádlo -prádlo stolní -len, bavlna -ložní soupravy, ubrusy, utěrky -vybavení ...

Velkoobchod: Hadice -flexibilní vzduchové potrubí -oplétané hadice -PU hadice -spirálové hadice Prodej, servis, půjčovna: Stavební nářadí -hoblíky -vrtačky -brusky -opalovací pistole -pily -vrtací kladiva -hoblovky -kompresory -svářecí technika Stavební mechanizace -vibrační pěchy, desky, válce ...

Výroba, velkoobchod: -obálky -obchodní tašky -dodejky -doručenky -hlavičkové papíry.

Výroba: -lůžkoviny pro hotely -ložní prádlo -povlečení -ubrusy -froté výrobky. Prodej: -vybavení hotelů.

Prodej, servis, leasing, půjčování: -kopírovací stroje i renovované -kancelářská technika -telekomunikační technika. Velkoobchod: -spotřební materiály a náhradní díly ke všem typům kopírovacích strojů. Služby: -kopírování -renovace kazet pro laserové tiskárny -likvidace vyřazených strojů.

Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: -gumárenské výrobky.

Maloobchod, prodej: -bytový textil -přikrývky a polštáře-péřové, duté vlákno, vlna, QUILT.

Výroba z polypropylenu: -rodinné bazény, nádrže, jímky, septiky, lapače tuků, korozně odolné rozvody vzduchotechniky, sudy, zakázková výroba -hydroizolační fóliové systémy -izolace bazénů, plochých střech, jímek, staveb proti vodě a radonu, proti ropným látkám a skládkám TDO.

Velkoobchod: -pneumatiky-všechny druhy a značky. Maloobchod, prodej: -protektorované pneu nákladní, traktory -nové pneu a duše-osobní, nákladní, traktory. Služby: -autoservis -kompletní pneuservis osobních a dodávkových nákladních automobilů, zemědělských strojů -protektorování -STK (příprava) -seřízení světel -geometrie ...

Prodej: -náhradní díly - ND na automobily -oleje MOGUL, CASTROL -mazivo, tuky -brzdová kapalina, destilovaná voda -autokosmetika -autodoplňky -TUNING, VELVANA, AGRIMEX.MOTIP-BARUM, VALVOLINE, TEXACO.

Prodej, servis, oprava, leasing: -gastronomická technika -zmrzlinové stroje -chladící technika -výrobníky sody -espresso kávovary -výrobníky ledu -mlýnky na kávu -nářezové stroje, mlýnky na maso -vybavení restaurační kuchyně. Poradenské ...

Výroba a kompletace reklamních předmětů: -výroba obalů z vlnité a hladké lepenky -služby pro polygrafii -kompletace kreativních obalů a potahování krabic -výroba vzorníků a katalogů -stojánky, displaye, stolní hry -kompletace, balení.

Služby: -provádění vodorovného, svislého značení -realizace dopravních opatření. Prodej, půjčovna: -dopravní značky -dopravní značky i s podstavci a nosiči -výstražná světelná zabezpečovací zařízení.

Realizace, prodej: -veškeré dopravní značení -svislé značení -vodorovné značení -značky -cyklotrasy -informační systémy. -půjčovna dopravního značení -dopravně-inženýrská optření -světelná dopravní signalizace.

Velkoobchod: -užitkové sklo-DUROBAR -dárkové sklo-WALTHER GLAS -příbory a zboží z nerezu-ZIEHER.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -železářské zboží -spojovací materiál -kování -zámky.

Služby: -strojní vyšívání textilií, nášivky výšivky -vyšívané znaky -textílie, čepice, kšiltovky, klobouky, trička, polokošile, košile, bundy, vesty, ručníky, osušky, kravaty -označení bezpečnostních agentur, infinitivy, loga -pracovní oděvy -sportovní úbory -dresy, minidresy, klubové -vlajky, vlaječky, ...

Závod 7 LOGAREX je tradiční výrobce plastových pravítek, trojúhelníků, úhloměrů a šablon. Také závod Logarex je schopný řešit zakázkovou výrobu vstřikování plastů a termoplastů. Zpracovává materiály běžných typů jako PS, ABS, PE, PP, PET a další technologiemi vstřikování, vyfukování nebo extruze.

Závod Gumárna je tradiční výrobce stěrací a technické pryže. Slouží nejen pro vlastní výrobu, ale řeší i výrobu na zakázku. Svým zákazníkům nabízí kompletní služby, včetně vývoje nových výrobků, konstrukce a výroby lisovacích nástrojů, vývoje a výroby gumárenských směsí.

Závod Tužkárna je společně s Tuhárnou nejstarším výrobním závodem celého holdingu. Výrobní závod Tužkárna, jež standardně i na zakázku produkuje dřevěné tužky všeho druhu, slouží nepřetržitě již od roku 1848 kdy byla do Českých Budějovic přesunuta z Vídně.

Závod Tuhárna je společně s Tužkárnou nejstarším výrobním závodem celého holdingu. Výrobní závod Tuhárna, jehož produkce zahrnuje grafitové, pastelové a speciální tuhy, křídy, uhly a voskovky, slouží nepřetržitě již od roku 1848 kdy byl do Českých Budějovic přesunut z Vídně.

Tiskárna a kartonáž KOH-I-NOOR HARDTMUTH a. s. nabízí komplexní služby v oblasti polygrafické výroby pomocí ofsetové technologie tisku až do formátu 720 * 1020 mm. Je tradičním výrobcem obalů z hladké a mikrovlnné lepenky.