Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Maloobchod, prodej: -minerály-drahé kameny -šperky z drahokamů a drahých kamenů -dárkové zboží z orientu. Služby: -astrologické poradenství -horoskopy.

Prodej: -nástroje a nářadí pro strojní obrábění -vrtáky HSS, vrtáky do nerezu HSSCo -závitníky, závitová očka -soustružnické nože SK, RO -frézy -upínací nářadí -měřidla -pilové listy, kotouče, pásy -elektrické ruční nářadí -technické plasty -tyče, trubky, desky -třískové obrábění technických plastů -pásové pily ...

Prodej a servis zemědělské techniky. Autorizovaný prodejce JCB zemědělských strojů. Další prodejní značky: FELLA, KRONE, RAUCH, ARCUSIN, FLIEGL. Prodej zemědělských pneumatik na traktory, manipulátory, sklízecí mlátičky, řezačky, stroje ŽV. Čištění a doplňování klimatizace u strojů a vozidel.

Maloobchod, prodej: -akvaristické potřeby -akvarijní ryby -akvarijní rostliny -mořská akvaristika.

Prodáváme pouze české výrobky a zboží od českých výrobců. Zaměřujeme se zéjména na nábytek, bytové doplňky, hračky, keramiku, plastové výrobky, textil dřevovýrobu. Poskytujeme na našich stránkách i prezentaci malých truhlářských firem, které vyrábí na zakázku výrobky ze dřeva.

Prodej: -speciální prodejna vína a alkoholu. Restaurace.

Obaly z vlnité lepenky, obchodní zastoupení.

Výroba: -kartonáž -krabice na zakázku -proklady, přířezy -obaly z vlnité lepenky.

On-line prodej: - chovatelské potřeby - granule, konzervy, pamlsky - obojky, vodítka - přepravky, pelíšky, podestýlky - hračky a další sortiment.

Autobazar, pneuservis. Prodej: -alu-kola -prodej, servis pneumatik -pneumatiky nové i použité -doplňky -Mercedes Benz - doplňky -Isotta - doplňky -ochranné rámy -plechové disky -šrouby, matky -tonování skel -ventilky -sportovní výfuky -další.

Výroba, prodej: -brusivo, lepidla, lepicí pásky -ochranné pomůcky. Pobočka: -Jihlava, Za Prachárnou 47 tel: 567578050-55, fax: 567320373 piskacasyn@piskacasyn.cz

Pneuservis. Prodej: -pneumatiky, protektory -duše. Opravy, servis, pneuservis: -pneumatiky -vyvažování kol -rovnání ALU disků.

Prodej, opravy: -pneumatiky všech značek -montáž a vyvažování kol -rovnání hliníkových ráfků -pneuservis-Nonstop.

Zahradnictví. Prodej, výsadba: -rostliny -okrasné dřeviny. Služby: -návrhy a výsadby zahrad -návrhy zdarma -živé ploty -zahradní poradenství.

Výroba, velkoobchod: -pracovní oděvy, rukavice -ochranné pracovní pomůcky -montérky, pracovní vesty, kombinézy, rukavice, holiny, obuv-farmářky, trička, košile flanel, bundy.

Maloobchod, prodej: -největší výběr látek na vrchní i společenské oblečení.

Výroba a prodej: -ložní prádlo -prošívané deky a polštáře z polyesterových roun -internetový obchod.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby -rybářské potřeby -víkendové zboží -obuv -textil.

Pneuservis: -velkoobchodní a maloobchodní prodej nových pneu, duší, disků, protektorů -opravy pneu -disky plechové, alu, traktorové, nákladní, speciální, řetězy Pewag a kryty kol -kompletní pneuservis osobních a nákladních automobilů, motocyklů, stavebních a zemědělských strojů.

Výroba: -válendy, letiště, matrace, dvoulůžka. Opravy: -čalouněný nábytek a dveře. Prodej: -molitan o síle 1 až 10 cm** -potahové látky -pružinové a molitanové matrace.

Služby: -interiéry -dekorační látky -bytové doplňky -okenní dekorace -atypický nábytek -návrhy a realizace interiérů.

Klenotnictví. Opravy: -stříbrné šperky -zlaté šperky.

Maloobchodní prodej modelářských potřeb.Bazénové chemie Vodnář. Prodej vrtáků SDS plus a MAX

Výroba, prodej: -cukrářské zboží -dorty, zákusky... Cukrárna.