Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Květinářství. Prodej: -květiny řezané, hrnkové.

Služby: -opravy varhan -restaurování a stavba varhan.

Prodej, servis, maloobchod, velkoobchod počítačové, spojovací, kancelářské a vizuální systémy: -PC:HEWLETT-PACKARD a další -počítačové sítě, notebooky:TOSHIBA, HP, Acer, Asus, Samsung -software:MICROSOFT, SYMANTEC, COREL, ATD* -tiskárny:STAR, EPSON, HEWLETT-PACKARD, CANON, OKI -pásky, tonery, inkousty do všech ...

Maloobchod, prodej: -modely -modelářské potřeby.

Distribuce, prodej, zásilková služba: -bylinné produkty tradiční čínské medicíny.

Maloobchod, prodej: -nábytek -sektorové kuchyně, sedací soupravy, ložnice, obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek -bytové doplňky, bytový textil -záclony, závěsy, ložní prádlo, ubrusy, proutěné zboží.

Provádíme opravy, čištění a impregnaci výrobků z kůže, koženky a umělých materiálů. Nabízíme technické poradenství. Mícháme barvy na kůži pro čalouníky.

Práce: -sedlářské -brašnářské -opravy -zakázkové práce.

AUTOSERVIS-veškeré mechanické a karosářské práce, servisní prohlídky, geometrie, servis klimatizací, montáž tažných zařízení.PNEUSERVIS-kompletní pneuservis pro osobní, nákladní, agro a zahr.techniku.Prodej pneumatik, náhradních dílů a autodoplńků.ODTAHOVÁ A ASISTENČNÍ SLUŽBA

Pneuservis: -protektorování -lokální opravy pneu. Prodej: -výměnným způsobem včetně kostry nákladních, traktorových, osobních pneu -široký sortiment celoprotektorů skladem.

Nakladatelství. Vydávání a prodej: -knihy Jak na to? - opravárenské příručky pro automobily -knihy o automobilech, motocyklech, sportu -knihy o počítačích, elektronice -knihy pro děti -regionální literatura, především ze Šumavy -zdravotnická literatura

Výroba: -zmrzliny pasterované -mražené dorty. -cukrářská výroba Velkoobchod, prodej: -zmrzlina -kornouty, oplatky -doplňky do pohárů -zmrzlinové směsi-práškové směsi -polevy.

Půjčovna: -lešení. Prodej: -spojovací materiál -kotevní technika -nástroje, nářadí -barvy, nátěry, tmely. Služby: -kompletní dodávky střech -developerské projekty.

Výroba, prodej: -modely: -vozidla z 2. světové války i z jiných období -válečné plakáty -ruiny staveb -německý výsadkář -U.S. důstojník -německá polní kuchyně -potřeby pro modeláře -pinzety, silonové síťoviny, desky polystyrenové.

Nakladatelství: -specializuje se na literaturu pro volný čas-gastronomie, kynologie ap. Knihkupectví. Tiskárna: -černobílý a barevný ofsetový tisk -technické a grafické zpracování tiskovin.

Pojďte se podívat do psího e-shopu RinTinTin, kde si můžete vybrat z kvalitního granulovaného krmiva pro psy, spousty potřeb a dobrot pro Vaše psí kamarády, bez kterých se jednoduše neobejdou, jako jsou konzervy, hračky, pelíšky, misky, oblečky, obojky a mnoho dalšího. Jsme Vám k dispozici také v našem kamenném obchůdku. Otevírací doba: Po ...

Maloobchod, prodej: -sportovní poháry -figurky -talíře -medaile -vlaječky -věnce -diplomy.

Maloobchod, prodej: -oděvy, textil BUSHMAN -doplňky.

Galerie módy. Prodej: -dámská konfekce -pánská konfekce. Kosmetika, kadeřnictví: -solárium -pedikúra JESSICA -manikúra JESSICA -vlasová kosmetika WELLA -kosmetika ELZABETH ARDEN.

Velkoprodej a maloprodej -kompletní sortiment: -pneumatiky, duše, vložky, autobaterie -fridex, brzdové kapaliny, arva, destilovaná voda, autokosmetika -hadice vysokotlaké i koncovky různých průměrů, délek, tlakové hadice zastoupení SEMPERIT -hadice v metráži na vzduch, vodu, kyseliny, potraviny, ...

Prodej: -včelařské potřeby-medomet, stáčecí nádoby, úly* -svíčky ze včelího vosku -med*, medovina -bylinné sirupy -čaje -přírodní kosmetika -propolis -mateří kašička -pyl* -ženšen -mumio -masti -krémy -kapky z léčivých (léčivek) bylin celého světa -Hrdějovická keramika -levná keramika -zásilková ...

Prodej: -obuv -diabetická -zdravotní -pracovní -ortopedické vložky.

Konzum. Prodej: -potraviny -ovoce, zelenina -drogerie.

Maloobchod, prodej, oprava: -hodinky -hodiny -budídky -výměna baterií.

Výroba, prodej: -pšeničná mouka, krmiva -vaječné i bezvaječné těstoviny -těstoviny plněné -dětská krupička -extrudované výrobky-křehký chléb GRAHAM, ZÁTKŮV KUKUŘIČNÝ CHLÉB a obilná pochoutka -žitná mouka a krmiva.