Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Maloobchod: -obuv -kožená galanterie.

Import,dovoz: -kosmetika pro nehtová studia TROSANI.

Prodej: -poštovní známky z celého světa,pohledy pamětní stříbrné mince ČSSR,ČR** -poštovní novinová služba,telefonní karty.

Maloobchod: -drogerie,papírnictví -malířské a natěračské potřeby -čistící a prací prostředky -pánská,dámská kosmetika -školní potřeby.

Služby: -projekce vodních elektráren -prodej-ekologické výrobky pro domácnost: -čistící,vakuové přístroje -filtry na vodu -speciální nádobí.

Dovoz - zahradní potřeby - domácí potřeby Velkoobchod - domácí potřeby Velkoobchod - zahradní potřeby

Velkoobchod,maloobchod,prodej, servis,opravy: -osobní počítače PC**, notebooky,monitory, hardware,HW**,tiskárny značky HEWLETT PACKARD, EPSON,STAR,CANON,OKI*, MINOLTA.CD**ROM*: -mechaniky,multimédia, REPRODUKTORY,CD**ROM*, reproduktory,mikrofony, sluchátka,zvukové karty, televizní karty -MOUSE ...

Knihkupectví,distribuce: -odborná literatura -jazykové učebnice -slovníky -jazykověda -umění -technika -beletrie -dětská literatura. -právo -obchod -ekonomika -počítačová literatura -chovatelská literatura -pěstitelská literatura -filosofie -mapy,atlasy -turistické průvodce -umělecké pohlednice

Reklamní agentura Distribuce - knihy Vydavatelství - knihy

Maloobchod,prodej: -kožené zboží,oděvy -kožená galanterie.

Půjčovna: -svatební šaty -pánské obleky -šaty pro družičky -boty,doplňky.

Maloobchod: -knihy. Knihkupectví: -učebnice pro základní,střední školy -beletrie -odborná literatura.

Prodej - ochranné a bezpečnostní pomůcky Výroba - ochranné a bezpečnostní pomůcky Reklamní agentura Marketing

Prodej - drogerie Prodej - bytový textil

Prodej - náhradní díly AUTO KELLY Karosářské a klempířské práce Servis - testování tlumičů Vyvážení a výměna - pneumatiky

Maloobchod: -akvaristika -teraristika -exotické ptactvo -chovatelské potřeby -krmiva.