Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej, výkup, opravy, ladění: -harmoniky, akordeony, heligonky a harmonia -renovujeme starších nástrojů.

E-shop - zahradní nábytek - zahradnícké nářadí - zahradní technika a doplňky.

Realizace a údržba akvárií - výroba akvárií na míru - akvarijní vybavení - dekorace - rostliny - ryby.

U Klárky - prodej: - přírodní kosmetika - produkty zdravé výživy, zelené potraviny - čaje, tinktury, káva - knihy, vykládací karty, CD, - aromaterapie, drahé kameny, šperky s kamenů - dárkové zboží, svíčky, feng šuej, vykuřovadla, kyvadlo.

Prodej, e-shop - průmyslové a odsávací hadice - příslušenství k hadicím - pryžové desky - podlahové gumy, podlahoviny.

Dovoz, prodej, e-shop - italské těstoviny, omáčky - noky - bio produkty - luštěniny - mouka.

Prodej a rozvoz květin - svatební kytice - květinové aranžmá a výzdoby - sezónní vazby - dárkové koše.

Müller fashion. Maloobchod, e-shop: - svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky - šaty pro družičky, mládence. Půjčovna: - svatební šaty.

Stínící technika- žaluzie. Prodej, montáž: -žaluzie -rolety -záclonové tyče, garnýže -markýzy a sítě proti hmyzu -nábytek na míru -bytový textil -dekorace do bytů a kanceláří.

Prodej stavebních materiálů: -kompletní sortiment pro hrubou stavbu -kompletní cihlový systém POROTHERM -stavební systém POROBETON -tepelné izolace -polystyren -hydroizolace -maltové a omítkové směsi -komínové systémy -betonové výrobky.

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - lahůdky: - šunky, sýry, belgické paštiky, olivy - víno - hořčice z Vídně od výrobce Albatros.

Dovoz, import, prodej: - veškeré typy olejů a maziva značek Total, Lotos Oil, Orlen: - auto a moto oleje - specializace na obráběcí a průmyslové kapaliny . Zhotovení: - mazací plány na Vaše stroje. Technické poradenství. Ekologická likvidace použitých olejů ZDARMA.

Internetový a kamenný obchod Šperky-NM je ryze české klenotnictví s 25letou tradicí a zkušenostmi. Poradíme Vám s výběrem šperků a hodinek, zajistíme zlatnické opravy nebo výrobu krásných šperků na zakázku dle Vaší představy. Produkty a služby: - zlaté a stříbrné prsteny, přívěsky, náhrdelníky, náramky, řetízky a náušnice - zásnubní a ...

Prodej potravin a nepotravinářského zboží.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Hostinská činnost -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných ...

Cukrárna České Budějovice - zakázková cukrářská výroba dodává svatební i narozeninové dorty, vánoční cukroví, vánočky, zákusky (věnečky, větrníky, kremrole, rolády, ovocné řezy), minizákusky, velikonoční beránky, mazance, perníčky a další cukrářské výrobky té nejvyšší kvality. Čeká Vás svatba, promoce, oslava narozenin či zlaté ...

Ferospoj s.r.o. se sídlem ve městě České Budějovice realizuje prodej spojovacího materiálu, hutních druhovýrobků, plotových systémů, kotevní techniky, zemních vrutů, nářadí a další. Provozujeme on-line železářství, ale i kamennou prodejnu. Doplňkový prodej spotřebního zboží.

Internetový prodej, eshop, e-shop: - dámské, dětské oblečení: - trička, mikiny, tuniky - rifle, kalhoty, legíny, tepláky - sukně, šaty - pyžama, noční košile - kšiltovky, šátky - punčochové zboží - bytový textil: - povlečení - ručníky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. - potravinářské zboží, potraviny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy, laky - technická drogerie - chemie - prací a čistící prostředky - technická drogerie - drogistické zboží.

Společnost JH Autocentrum se zabývá výkupem, prodejem a dovozem kvalitních a prověřených vozů. Další služby: - sjednání pojištění - možnost leasingu či úvěru - dovoz vozů na objednávku - ke každému vozu dáváme doklad o jeho původu - tzv. prověření vozu - ruční mytí aut (interiér i exteriér). Prodej: - náhradních dílů - navigací - ...

Výroba: -modelářské potřeby -letecké modely. Maloobchod, prodej: -modelářské potřeby -letecké modely.