Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Výroba, maloobchod, e-shop: - dětské oděvy - kojenecké oděvy.

Chovatelské a rybářské potřeby. Prodáváme potřeby pro chovatele psů, koček a ostaních mazlíčků, akvarijní ryby a vše pro ně, exotické ptactvo, drobné hlodavce, směsi pro drobná hosp. zvířata, rybářské potřeby, povolenky k rybolovu. Autorizované prodejní místo PRO PLAN PARTNER.

Trvalková školka, zahradnictví. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -bylinky -semena -skalničky -trvalky -květinové zahrady. Služby: -zahradní architekt -ekologické poradenství

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika-počítače COMFOR, HP -notebooky a netbooky, tablety -tiskárny HP, CANON, EPSON, Samsung -kopírky MINOLTA, CANON -faxy BROTHER, CANON -digitální fotoaparáty -výukové programy, hry, encyklopedie na CD -tabelační a xerografický papír, fotografický papír -barvicí pásky. Oprava, servis: ...

Květinářství v Třeboni s tradicí více než 20 let. Najdete u nás řezané květiny, svatební a smuteční vazby, potřeby pro zahrádkáře, dárkové a upomínkové zboží, netradiční vazby, sazenice a další.

Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -kabely, jističe -sáčky do vysavačů. Výroba: -klíče FAB.

Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mezd, personalistika, daňová přiznání, skladová evidence, Intrastat, účetní poradenství. Provozuje eshop, který Vám nabízí hry a hračky pro děti i dospělé. Najdete zde stolní a společenské hry, karetní hry, stavebnice, hlavolamy, skládačky, puzzle i plyšové hračky.

Velkoobchod, maloobchod: -papír -balicí papír -obyčejný, ozdobný -papírové ubrousky -tašky igelitové, mikrotenové -pohárky-kelímky na nápoje -plastové nádobí a příbory -hygienické potřeby -toaletní papír -papírové kapesníčky -kuchyňské utěrky

Služby: -prodej malé zahradní a lesní techniky -příslušenství, zahradnické a lesnické nářadí.

Vyhledávání: -skryté kovové předměty. Výroba: -trpaslíci.

Vazba: -knihy, časopisy, diplomové práce, sbírky, pasparty, lemování obrazů, desky kartony. Rámování obrazů. Prodej: -knihy -časopisy -křesťanská literatura.

Prodej: -hudební nástroje. Možnost ozvučení různých společenských akcí.

Služby: Pneuservis. Prodej, opravy, servis: -pneumatiky KORMORAN, PIRELI, SAVA, DEBICA MICHELIN, KLEBER, GOOD YEAR. GPD service team.

Truhlářství: -zakázková výroba -soustružení polotovarů na výrobu hraček -výroba dřevěných oken, dveří a schodů.

Odeo.cz je distributorem zboží významných velkoobchodních společností a importérů v České republice. Vybraný sortiment zboží je nyní prostřednictvím www.odeo.cz poskytován i koncovým zákazníkům.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veškeré drogistické zboží -barvy, laky.

Jeden z největších výrobců akvárií a terárií v ČR**. Export, import, prodej: -akvária, terária -zhotovení a dodání akvárií a terárií atypických rozměrů a tvarů -akvarijní komplety, skříňky, osvětlovací kryty.

Výhradní zastoupení OETIKER. Výroba, prodej: -pneumatické rychlospojky. Prodej: -hadicové spony -stláčecí-jednorázová, na vysoký tlak průměru 2, 5mm-120mm -šroubovací-průměru 8-150 mm -univerzální pásky a zámky. Na zakázku: -povrchová úprava-pískování.

Maloobchod, prodej: -keramika -upomínkové předměty.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny sušené a suchá vazba, umělé květiny -dárkové kytice -kompletní svatební servis -výzdoba plesů a společenských akcí -pohřební vazba -dárky, svíčky -semena -zeminy -květináče -substráty -hnojiva -zahradnická chemie -zahrádkářské potřeby -keramika.

Zahradnictví. Prodej: -květiny -zelenina -keramika -smuteční vazby -substráty.

Zdravá výživa Služby: -bezlepková dieta -výrobky pro diabetiky -biopotraviny -kozí výrobky -kombucha-houba, nápoj -bylinky+ovocné čaje, zelené čaje -tofu, klaso, polenta, seitan, sojová majonéza, jogurty -každý lichý týden (čtvrtek) celozrnné koláčky s ovocem+bezlepkový chléb -každá středa kváskový chléb.

Pneuservis, prodej: -pneumatiky pro osobní, nákladní automobily i moto a jejich vyvážení -montáž zemědělských pneu -protektorování nákladních pneu za tepla a studena -opravy pneu. -baterie, autobaterie VARTA.

Maloobchod, prodej: -oblečení pro volný čas LITEX -dámské prádlo -těhotenská móda.