Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Maloobchod, prodej: -koberce -bytové doplňky -záclony -závěsy -lůžkoviny -matrace.

Maloobchod, prodej: -okrasné keře -ovocné stromky -růže, trvalky, skalničky -cibuloviny -nabízíme svatební, smuteční a sezónní floristiku.

Dovoz, prodej: -polotovary pro gastronomii, pekařskou a cukrářskou výrobu -ovocné náplně -polevy -instatní směsi na výrobu pečiva -vaječné polotovary -margaríny a tuky -cereálně vaječné směsi -odlučovací prostředky.

Velkoobchod, prodej: -dětské punčochové zboží -punčošky vzorované, hladké, froté, ABS, hladké tenké -ponožky vzorované, mini, ABS -čepice, klobouky -dětské oblečení.

E-shop nabízí levné- Náplně, Cartridge, Tonery. Barvy do tiskáren (hp, epson, canon, brother, samsung, xerox).Rádi pomužeme s výběrem. Možný osobní odběr v místě firmy.Dodání druhý den-vše je skladem.

Maloobchod, prodej: -zlato, stříbro -dárkové zboží ORIENT -hodiny, hodinky -snubní prsteny na zakázku -zlatnické opravy.

Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -zahradní nábytek -umělohmotné i keramické květináče -semena -folie -chovatelské potřeby -krmení.

Pneuservis: -prodej -pneumatiky -ocelové a hliníkové disky -lepení duší a pneumatik -vyvažování nákladních a užitkových pneu -přezouvání pneu všech vozidel -kompletní servis pneu na všechny typy vozidel -prořezávání pneumatik pro nákladní automobily -zajištění protektorování všech typů pneu.

Maloobchod, prodej: -zlato, stříbro -šperky -hodinky -hodiny -mořské perly AKOYA -zásnubní a snubní prsteny.

Maloobchod, prodej: -lahůdky -mléčné výrobky -pečivo -uzeniny -ovoce a zelenina -speciality.

Opravy a úpravy oděvů, šití z textílií i kůže. Prodej prádla a doplňků.

Nákladní autoservis, osobní autoservis, pneuservis, prodej autobaterií, mezinárodní nákladní doprava, spediční služby, prodej pneumatik, prodej olejů a maziv, ověřování tachografů.

Výroba, prodej: -zahradní krby -venkovní grily -udírny -krbové doplňky -zahradní nábytek -lavičky, parkové lavičky, betonové lavičky -odpadkové koše, koše, betonové koše -vázy -stojany na kola -městský mobiliář.

Servis pneu prodej, opravy a montáž pneumatik.Dále provádíme běžné opravy všech osobních i dodávkových vozidel výfukových potrubí, chladících soustav brzdových soustav.Přípravy vozu na STK a jeho vyřízení.

Prodej, e-shop: - výukové materiály - učební pomůcky - cizojazyčné učebnice - učebnice - knihy - papírenské zboží.

Maloobchod, prodej: -knihy -veškerý sortiment učebnic pro SŠ -počítačová literatura -jazyková literatura -mapy -průvodce -odborná literatura.

Prodej, e-shop: - potřeby pro řezníky, hotely, restaurace, domácnosti - koření, kořenící směsi - potravinářeké obaly - nože, sekáčky, pilky, ocílky - potřeby pro jatka, domácí zabíjačku - kuchyňské nářadí, potřeby a doplňky - nové a repasovanéh řeznické stroje, gastro zařízení - vybavení výroben a prodejen.

Maloobchod, prodej: -oděvy -prádlo -saka, svetry, kalhoty, košile -nadměrné velikosti oděvů pro ženy.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží -potraviny.

Prodej dětských autosedaček a kočárků.

Maloobchod, prodej: -obuv AZALÉIA.

Velkoobchod, prodej: -ucelený sortiment potravin pro stravovací zařízení.

Výroba, prodej, opravy: -oděvy -pracovní oděvy -oděvní doplňky.