Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Maloobchod, prodej: -hračky -kojenecké zboží.

Maloobchod, prodej: -oděvy -prádlo -textil.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží -spojovací materiál -domácí potřeby.

Výroba: -z vymývaného betonu -cementové zboží -dlažby, schody, desky -zahradní vázy -obklady bazénů a soklů -fontány -květináče -lemy bazénů -atypické výrobky.

Služby: -pneuservis -demontáž, montáž pneumatik -opravy technologií -zemní práce -těžké přepravy do 37tun včetně vyřízení povolení Maloobchod, prodej: -kompletní sportiment pneumatik -náhradní díly na všechny typy automobilů -autobaterie.

Prodej: -pramenitá voda Šumavský pramen -vratné demižony o obsahu 18, 9 l. Služby: -nápojový servis.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hračky, zábavná pyrorechnika -sportovní potřeby -zastoupení HORNET Praha -modely -puzzle -balonky Služby: -ohňostrojné práce -slavnosti -oslavy -večírky -rauty -kulturní pořady. Osvědčení odpalovač ohňostrojů od roku 1983.

Prodej pneumatik MITAS, CONTINENTA, CULTOR, MICHELIN, MATADOR v sortimentu traktorových, zemědělský nákladních a stavebních pneumatik. U nás široký sortimentu pneumatik skladem v našem distribučním skladu nebo můžete koupit na www.mitas-pneu.cz, zasíláme též na Slovensko. U nás specializovaný pneuservis kde Vám přezujeme a opravíme pneu od ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -čistící a dezinfekční prostředky -prostředky pro zemědělskou prvovýrobu.

Výroba: -pekařské výrobky -chéb -bramborový,slezký,slunečnicový -sojový,celozrnný -rohlíky,housky -sýrový rohlík -celozrnné pečivo -sladké pečivo -kobliha -loupák -croisant Maloobchod,prodej: -potraviny -pekařské výrobky -smíšené zboží.

Výroba, prodej: -ručně a strojově pletené vrchní ošacení -pletené lemy a límce -svetry, sukně, kalhoty -štulpny pro fotbal a hokej -čepice, šály.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hračky -BRUDER -Wader -SIKU -Merkur -traktory, lesní technika, nakladače -zemědělská technika -nafukovací hračky -MAISTO -Bburago -ALBI -Mindok -DINO -FALK šlapací traktory -plyšové hračky -panenky -míče.

Servis kávovarů. Zajišťujeme záruční opravy všech typů automatických kávovarů značky DeLonghi a Jura. Podminky vyřízení záruční opravy se řídí platnými zákony. Pozáruční servis a generální opravy provádíme pro kávovary značek Saeco, DeLonghi, Jura, Ariete, Astoria, Aurora, Bezzera, Brasilia, Bravilor, Carimali, Cimbali, Faema, Futurmat, ...

Výroba, prodej: -perníkové výrobky -tvarovaný perník -srdce -perníková zvířátka -perníková loga -sezónní perník -velikonoční, vánoční.

Výroba: -lana -provazy, tkaničky, motouzy -horolezecké a jistící pásy.

Výroba, prodej nelkoholických nápojů: -pramenitá a pitná voda -ovocné limonády základní řady se sníženým obsahem cukru, bez cukru -nápoje s obsahem ovocného podílu.

Prodej: -pneumatiky BARUM, KLÉBER, MICHELIN, KORMORAN. Služby: -pneuservis -osobní a užitková vozidla.

Služby: -vodoinstalatérské práce -montáž dřezů a bojlerů -veškeré opravy -čištění odpadů -rekonstrukce -výměny stoupaček -montáže vodoměrů. Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -domácí potřeby, sklo -železářství -potřeby pro kutily a zahrádkáře -klíče a zámky -velký výběr dekorativních svíček -sběr foto a ...

Maloobchod, prodej: -potraviny -ovoce, zelenina -drogerie -maso, uzeniny -nápoje.

Maloobchod, prodej: -řezané květiny -svatební, pohřební, dárkové kytice -suchá vazba -okrasné dřeviny, trvalky -balkonové rostliny -ovocné dřeviny -sadba květin, zeleniny. Služby: -poradenství a realizace zahradní architektury.

Výroba: -atypické palety podle plánu zákazníka -paletové řezivo.

Výroba, prodej: -zeleninové konzervy -okurky, feferony, paprika, červená řepa, zelí, saláty, speciality.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -dámské spodní prádlo a plavky v typických i atypických velikostech -šaty, svetříky s originálním designem -batika -trička, tílka -sukně -šaty večerní -zakázková výroba.

Instaluji bezpečnostní dveře a kování Sherlock. Vylévám zárubně betonem proti roztažení. Přidávám další zámky, řetízky, závory a kukátka na dveře.