Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba: -plastové lahve pro kosmetiku, farmacii a potraviny -plastové obaly. Služby: -návrhy plastových obalů.

Prodej, opravy, servis: -kancelářská a kopírovací technika -kopírky SHARP, MITA, CANON, MINOLTA, TOSHIBA -psací stroje, faxy, kalkulačky, databanky -xerografický a tabelační papír -spotřební materiál.

Služby: -dopravní značky a zařízení -provádění vodorovného DZ -montáž dočasného a trvalého DZ -dopravní služby -řezání a frézování asfaltu -certifikát ČSN EN ISO 9001:2001.

Maloobchod, prodej: -kosmetika -parfumérie -bižuterie.

Maloobchod, prodej: -odborná literatura.

Služby: -pekařství -cukrářství. Výroba, prodej: -pečivo a cukrovinky.

Výroba, maloobchod, prodej: -uzeniny -maso.

Výroba: -plastové a pryžové výrobky -folie.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -potraviny -maso, uzeniny -průmyslové zboží -drogerie. Služby: -lahůdkářská výroba.

Maloobchod, prodej: -zlaté náramky, řetízky a prsteny -bílé zlato s brilianty, safíry a zirkony -originální kolekce stříbrných šperků -zlaté, stříbrné a diamantové šperky -švýcarské hodinky JAGUAR a SWATCH -nová kolekce hodinek FESTINA, CLYDA, GROVANA -moderní hodinky z bílého kovu -porcelánové panenky -šperkovnice.

Maloobchod, prodej: -QUELLE -prádlo -bytové doplňky.

Výroba, prodej, opravy: -zlaté šperky.

Maloobchod, prodej: -potraviny -kosmetika, parfumerie, sklo, porcelán, keramika.

Maloobchod, prodej: -náhradní díly na vozy ŠKODA -autodoplňky -autobaterie -autokosmetika -pneumatiky Služby: -opravy osobních automobilů -sběr pneumatik na protektorování -prodej protektorů na osobní, nákladí auta, na traktory -pneuservis -kódování skel -přípravy a zajišťování STK.

Výroba a prodej: - potravinářská aromata - potravinářská barviva.

Prodej - dárkové předměty magické a léčivé kameny, esoterické pomůcky, masážní pomůcky

Prodej - přepravní doplňky pro lov a myslivost pušková pouzdra, nábojové pásy, lovecké brašny Výroba - přepravní doplňky pro lov a myslivost pušková pouzdra, nábojové pásy, lovecké brašny Výroba a prodej - přepravní doplňky pro lov a myslivost (pušková pouzdra, nábojové pásy, lovecké brašny, ...)

Prodej - kožené výrobky peněženky, diáře, spisovky

Internetový obchod - avokádová olej Internetový obchod - avokádová olej

Reklamní agentura Velkoformátový produkční tisk - digitální malonákladový tisk - fotografický fine - art tisk Tvorba a výroba - moderní tištěné obrazy do interiéru - tisk na plátno, KAPA-desky, plakáty, tapety - možnost realizace obrazu z vlastní fotografie, obrázku či ilustrace Grafické studio Digitální ...

E - shop - dámské, pánské, unisexové parfémy - testery E - shop - dámské, pánské, unisexové parfémy - testery