Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Penzion Sirius: - rodinný penzion - firemní i soukromé ubytování - nekuřácké prostory, parking zdarma

Výroba, prodej spirálově vinuté papírové kartonové dutinky.

Zemědělská činnost: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Autodoprava: -nákladní doprava vnitrostátní. Výroba, autoopravna, servis: -zemědělské stroje -lesnické stroje.

-papírnické zboží -hospodářské tiskopisy -tabelační papír -etikety -etiketovací kleště -grafické papíry -obalový materiál -hygienické potřeby -čistící prostředky. Výroba: -tisk, polygrafické výrobky -hospodářské tiskopisy -vizitky -datumovky -číslovačky -grafické návrhy -razítka samobarvící.

Prodej, e-shop, montáž, servis: -kancelářské, výpočetní techniky, sítě -počítače, PC, notebooky, tiskárny, periferie -diskety, tabelační papír, další spotřební materiál -kopírky, faxy, záznamníky, telefony, mobilní telefony -pokladny, váhy, etiketovací kleště, pokladní systémy -psací stroje mechanické, elektronické -kalkulačky, elektronické ...

Maloobchod, prodej: -racionální výživa, zdravá výživa -potraviny pro vegetariány -sportovní výživa -výrobky pro diabetiky -produkty pro bezlepkovou dietu -BIO výrobky -vitamíny -sušené ovoce -minerální vody -bylinkové čaje -výrobky z kozího a sojového mléka. Restaurace: -tel.: 515224465 -vegetariánská a dietní jídla. ...

Maloobchod, specializovaný prodej: - pracovní oděvy.

Provozujeme cukrárnu s nabídkou kávy, alkoholických i nealkoholických nápojů či zmrzliny. K dispozici je venkovní posezení. Zabýváme se výrobou a prodejem zmrzliny.

MEC Trading s.r.o. provozuje specializovaný internetový obchod prodávající elektronické cigarety, e-liquidy, a příslušenství.

Vinařství Žiška s.r.o. provozuje e-shop, kde si můžete zakoupit vína. Nabízíme ubytování ve dvou apartmánech přímo nad sklípkem. Každý apartmán má kapacitu 6 osob. - kuchyňský kout, ledničku, vlastní koupelnu s WC, podlahové vytápění, Wifi, vlastní vchod.

Internetový obchod s hračkami pro děti.

Módní butik se zaměřením prodej značkové módy. Zakoupíte u nás produkty značek Koralline, Leidiro, YaYa, Zerres nebo ConceptK.

Malé rodinné vinařství v srdci Znojemské vinařské podoblasti v Novém Šaldorfu. výrobní i degustační sklep se nachází v Novém Šaldorfu u Znojma (Nový Šaldorf 102/s, 671 81)

Vinařství LAMBECK s.r.o. se zaměřuje na výrobu bílých, červených a růžových vín, jedná se o jakostní a přívlastková vína nejvyšší kvality.

Mgr. Lucie Milbachová se zaměřuje na výrobu šperků a dekoračních předmětů. Šperky vyrábí z chirurgické oceli a nerezových drátů.

Společnost LUI Chocolate s.r.o. se zaměřuje na prodej a výrobu čokolády a provozuje kavárnu. V dárkovém obchodě je možné si vybrat z 20 druhů ručně vyráběných pralinek a z několika druhů čokolád, čajů a káv.

Výroba, prodej: - cukrářské výrobky. - dorty, zákusky. - svatební cukroví.

TPH, spol. s r.o. se zabývá pronájmem nemovitostí, pohostinstvím a prodejem alkoholických a nealkoholických nápojů.

Kavárna s vinným barem. E-shop, prodej: - zrnková káva na espresso, na filtr - vína - přírodní limonády - dorty na zakázku. Pražírna.

Naše rodinné vinařství se zaměřuje na výrobu a prodej jakostních odrůdových vín a vín s přívlastkem. Prodáváme také burčák. Možnost degustace našeho vína a posezení ve vinném sklípku.

Prodej sypaných čajů: - detoxikační - průduškové - žaludeční

Společnost NECTAR MANUKA s.r.o. prodává na eshopu med MANUKA.

Pavel Štefka se zaměřuje na výrobu a prodej medu a medových nápojů.