Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Vinařství vyrábí menší šarže vynikajícího vína. Zakázková výroba firemního a svatebního vína. Degustace vína a firemní akce ve vinném sklípku v Hovoranech.

TML Bylinka je česká firma specializující se na malo i velkoprodej a distribuci přírodních léčivých produktů. Samozřejmostí je odborné poradenství, kdy mají zákazníci možnost konzultovat své zdravotní potřeby s odborníky na bylinkářství a přírodní medicínu. Své produkty nabízí na e-shopu a současně provozuje také dvě prodejny v Brně. TML ...

Maloobchod, prodej: -přírodní výrobky -přírodní kosmetika.

Zakázková textilní výroba, šití pro: - hotely, - nemocnice, - domovy důchodců.

Návrh a realizaci všestranných obalových řešení na míru, která vyhovují těm nejnáročnějším kritériím, zajišťuje firma Deufol Česká republika s.r.o. z Brna. Kromě průmyslových balení se postaráme zároveň o logistiku, efektivní supply chain i skladování. Na pobočce v Moravském Krumlově zajišťujeme výrobu, balení a a skladové prostory.

Tradiční výroba vín, prodej vín - e-shop. Vinný sklep: Sklepní 60 Jevišovka 691 83 Jevišovka

Výroba české přírodní kosmetiky Pure Harmony z jižní Moravy. V sortimentu najdete šumivé bomby, koupelové soli, květové vody, esenciální olej z levandule, čistící hygienický sprej na ruce. Provoz chráněné dílny.

Vymýšlení, výroba a vývoj dřevěných stavebnic a minimodelů z výběrové březové překližky. Zakoupíte u nás modely a stavebnice nákladních a osobních automobilů, traktorů, autobusů, letadel, stavebních a zemědělských strojů.

Vinařství, které vyrábí vína: - Frankovka - Ryzlink Rýnský - Sauvignon - Tramín Červený - Veltínské zelené

Firma zajišťuje balení na míru, Postará se o průmyslové balení, fólie a obalové materiály, automatizační a propagační balení.

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím

Vodoinstalatérství, topenářství Zámečnictví, nástrojářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Kosmetické studio. Kosmetické služby: - mikromasáž očního okolí - šetrné hloubkové čištění pleti - kosmetické ošetření pro ženy a muže klasickým i moderním způsobem - kosmetické ošetření s indickou masáží - hluboká hydratace, regenerace, zpevňující ošetření - efektní vyhlazovací hloubkové kůry - kyslíková mezoterapie - ...

Ludmila Jordánová prodává čerstvě řezané květiny, pokojové rostliny, provádí výzdoba interiérů a společenských akcí a má bohatý výběr dárkových předmětů.

Vinařství Kern je rodinné vinařství, které se pyšní dlouholetou tradicí. Nachází se v srdci Moravy, kde vinohradnická činnost tvoří neodmyslitelnou součást místní kultury. Vinařství navazuje na práci předků, kteří se věnovali vinařství již v šedesátých letech minulého století. Hlavním posláním Vinařství Kern je vyrábět vína, která odrážejí ...

Naše firma AGR Bohemia s.r.o. v Brně se zabývá prodejem, servisem, poradenstvím a montáží roštů MIK. Kvalitní rošty MIK jsou vhodné pro chov prasat, koz, ovcí a drůbeže. Dále rošty dodáváme pro dojírny. Konstrukce roštů ve spojení s kvalitním materiálem zaručuje extrémně vysokou nosnost. Montáž roštů je jednoduchá a rychlá a to díky zámkům na ...

Zdeňka Balušíková se zaměřuje na prodej obuvi, oděvů a dárkových předmětů.