Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Specializovaný pneuservis OTR, EM, AGRO, INDUSTRIÁLNÍCH pneumatik. Prodej OTR, EM, AGRO, INDUSTRIÁLNÍCH pneumatik. Montáže OTR, EM, AGRO, INDUSTRIÁLNÍCH pneumatik na místě nasazení strojů a techniky. Opravy OTR, EM, AGRO, INDUSTRIÁLNÍCH pneumatik.

Výroba, šití, prodej, eshop: -dámské a pánské noční prádlo, prádla: -pyžamo, pyžama -noční košile -župany, domácí oblečení -dámská trička, tričko -vlastní modelové kolekce.

Obchodní a logistická firma. Prodej: -SKF: -kompletní sortiment valivých ložisek: -kuličková -ložiska Y -naklápěcí kuličková -kuličková s kosoúhlým stykem -válečková -jehlová -CARB -soudečková -kombinovaná válečková a kuželíková, jehlová -axiální kuličková ložiska s kosoúhlým stykem -axiální-soudečková, válečková, jehlová ...

Sklárna, sklárny-výroba obalového skla, sklo: -láhve skleněné -konzervové sklenice -skleněné obaly pro: -nápoje:víno, lihoviny, sekt, šampaňské víno, pivo (pivní) -nealkoholické nápoje, minerálka, ledový čaj -ovocná šťáva (zeleninová, sirup) -mléko -potraviny: -konzervované (ovoce, zelenina) -marmeláda, med, ...

Specializace na pískování skla a žuly. Výroba vitráží klasickou metodou i Tiffany.

Internetový prodej alternativního oblečení, oděvních doplňků, šperků, obuvi ve stylu gothic, metal, steampunk a dalších stylů.

Reklamní agentura. www stránky e-shopy grafické studio PPC, SEO, remarketing

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -potřeby pro stavební klempíře a pokrývače -plechy (tabule, svitek, KOB*, trapéz, vlnovky, šablony) -plechy, výrobky (lakované, oplastované (LINDAB, SIBA, PLANNJA, RANNILA, SATJAM) -střešní fólie (DÖRKEN, JUTA, TYVEK) -hydroizolační fólie PARABIT -sklolaminátové vlnovky -klempířské výrobky -silikony, tmely, ...

Akvaristika. Prodej: -akvarijní ryby a rostliny včetně vybavení akvárií -teraristika -potřeby pro chovatele -exotické ptactvo, hlodavci -maso pro kočky a psy (kočka, pes) -odborná literatura.

Prodej, dodávka, distribuce, maloobchod plastových obalů značky Wolf Plastics. Plastové kbelíky: -kulaté, oválné, potravinářské, pro domácnost, UN i stavební kbelíky Eurokanystry, stohovatelné kanystry, kosmetické, plastové dózy a ostatní obaly. Květináče, truhlíky, samozavlažovací truhlíky, podmisky, kropicí konve a hospodářské nádoby.

-Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba chemických látek, vláken a přípravků a kosmetických prostředků

Výroba, prodej, eshop: -luxusní ložní prádlo -ložní povlečení se zipem -prostěradlo, prostěradla do gumy -přehozy -letní deky a přikrývky, přikrývka -župany -materiál 100% bavlna -provedení satén, jersey, krep, kreton -zdravotní nezávadnost a vysoká kvalita s certifikátem TZÚ v Brně. Podniková prodejna otevřena od 8-16hod.

Prodejna, eshop. Včelařské potřeby. Pro včelaře. -medomety, včelí úly, krmení včel, včelařské rámky -mezistěny "Stražisko" -potřeby pro práce s medem, práce se včelami, práce s voskem -pomůcky chov včelích matek, ochranné pomůcky -včelařské pomůcky -včelí produkty -propolis, med, medovina, mateří kašička, víčky ze včelího vosku, kosmetika ...

Prodej, e-shop: -dětské oblečení, obuv, boty pro děti -kojenecký, dětský textil -hračky.

Prodejna: -bytový textil -prostěradlo, povlečení, ubrusy.

Prodejna DADKA: -bytový textil -povlečení, dětské povlečení -prostěradla -bavlněné plachty -polštáře -kapny -soupravy -foto polštářky -ostatní polštářky. -žínky a utěrky -ručníky a osušky -matracové chrániče -sedáky a chňapky. -ubrusy.

Výroba, velkoobchod, prodej, eshop: -bytový, hotelový textil pod chráněnou originální značkou DADKA: -bavlna -krep -flanel -damašek -satén. Prostěradla: -bavlněné plachty -jersey prostěradla -froté prostěradla. Prošívaný program: -polštáře -kapny -soupravy -foto polštářky -ostatní polštářky. Koupelnový program: -žínky ...

Logistika. Možnost pronájem skladové prostory, výrobní haly. Usnadňuje firmám výběr dopravy pro jejich firmu. Prodej: -sýry, máslo, čerstvé vejce -kečup, hořtice -omáčky, víno a cukrovinky.

Velkoobchod, e-shop: -kancelářské potřeby -tiskopisy -archivační, psací potřeby -obalový materiál -drobná kancelářská technika ad.

Maloobchod, e-shop: -motorové a převodové oleje -profesionální autochemie -startéry a alternátory -napínací a vodící kladky -řemeny a hadice -těsnění motoru -elektrosoučástky, snímače -díly zapalování a elektropříslušenství.

Prodej, e-shop náboženského zboží-sošky svatých, růžence, růžence do auta, bible, křestní svíčky, medailonky a mnoho dalšího.

-Provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy -Zprostředkování obchodu a služeb -Technické činnosti v dopravě -Specializovaný maloobchod

Služby, práce: Pneuservis: -osobní a nákladní pneuservis -pneu a protektory všech rozměrů -oleje, tlumiče, výfuky, autobaterie -tažná zařízení - prodej a montáž -autoskla -desinfekce klimatizace Prodej, servis -elektrokola, elektortříkolka -skůtry, skútry pro důchodce a seniory -náhradní baterie a díly.

Zdravé stravování: -krabičková dieta. Rozvoz zdarma: -Veselí nad Moravou -Kyjov -Hodonín -Uherské Hradiště -Uherský Brod -Zlín.

E-shop, internetový obchod: - hrnky s vlastním potiskem. Úprava fotografií.