Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Prodej, eshop drogistické, hygienické zboží či dekorativní kosmetika, kosmetika pro děti, prací prostředky a chemie. Nabízíme dárkové kazety, parfémy.

Prodej, eshop širokého sortimentu výrobků ze skla, porcelánu, keramiky, dárkového zboží a kuchyňských potřeb.

Internetový prodej přírodních doplňků stravy.

Úklidová služba: -specializace mytí oken pomocí speciální technologie purewindows -úklid prostor: domácnosti, pracoviště, kancelářské i průmyslové objekty -čištění koberců -čištění podlah a obkladů -čištění exteriéru a interiéru automobilů. Velkoobchod, prodej a dodávka, internetový obchod, e-shop osvědčené čistící a úklidové prostředky ...

E-shop, internetový obchod: - povlečení - prostěradla - přehozy na postel - přikrývky - deky - polštáře - ručníky, osušky - pyžama, noční košile - ponožky.

Velkoobchod - spojovací materiál - šrouby, matice, podložky, závitové tyče, nýty, napínače - kotevní technika.

Truhlářství. Výroba, prodej: -dřevěné dárkové kazety na víno pro jednu i více láhví (vinařské kazety, vinařská kazeta) -krabiček, krabička, obalů, obaly - na víno, vína -reklamní krabičky -dřevěný kufřík -dřevěná truhla -kazety pro nástroje -dárkové kazety speciální -šuplíky -stojany na víno -krabičky na čaje, čajové. Stolařství, ...

Šicí dílna: -oděv pro zdravotně postižené. Ušijeme vše z úpletů (100% bavlna, BA/lycra, BA/PES, fleece apod.) Zpracováváme pouze kvalitní materiály české výroby. Crafter 1500 kg Citroen jumper 1500kg. Autodoprava.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -steliva pro kočky, těstoviny, rýže a jiné přílohy -misky -obojky, vodítka, postroje, uvazovací lanka a řetězy -hračky -hřebeny, stříhací strojky -průchozí dvířka, toalety, klece -náhubky -oblečky, botičky, hára kalhotky -pelíšky, přepravky -sušené pochoutky a rozmanitý žvýkací artikl.

Vše pro domácnost. Velkoobchod, e-shop: -více než 6000 položek skladem, 12000 v katalogu zajistíme - zahradní zavlažovací technika - příslušenství: spojky, hadice, zavlažovače - zahradní nářadí, postřikovače - elektromateriál, elektrospotřebiče - spojovací a kotevní materiál - voda, plyn, topení: ventily, spojovací trubky zn. HOSTALEN, ...

Kuchyňské linky TESI Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba, prodej, dodávka kuchyňské linky na míru, kuchyňských linek, kuchyní. Výroba, prodej skříňový nábytek, komerční nábytek, vitríny a prodejní pulty. Prodej, pokládka plovoucích podlah, plovoucí podlaha, laminátové plovoucí podlahy. Dodávky interiérů na klíč. Vizualizace návrhu ...

Zakázková výroba a prodej bylinných a přírodních potravinových doplňků.

Nabízíme veškeré produkty zdravé a sportovní výživy.

Výroba, zpracování vajec: - sušené vaječné výrobky sušená vaječná směs, sušený vaječný žloutek, sušený vaječný bílek, sušený vaječný bílek se zvýšenou šlehatelností - tekuté vaječné výrobky melanž, pasterovaný žloutek, pasterovaný bílek - majonézy a tatarské omáčky.

Velkoobchodní prodej: - šťávy a koncentráty z tropického ovoce - 100% koncentráty - přírodní pyré - horké nápoje. Prodej pracovních oděvů a obuvi.

Prodej: -čaj - sypaný, sáčkový -kává -kávové výrobky.

Vše pro hubnutí a fitness. internetový obchod, e-shop: -přípravky na hubnutí -sportovní výživa -vitamíny a minerály -fitness centrum.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ambulantní zdravotní péče

Výroba a montáž upevňovací techniky Technologie třískového obrábění a vstřikování plastů Nástrojárna

Cukrovinky.net Dovoz a distribuce cukrovinek na území České a Slovenské republiky.

-Ubytovací služby -průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu

-Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím

Internetový obchod - sladkovodní akvarijní ryby a rostliny - akvária - hlodavci - okrasné ptactvo - krmivo pro psy a kočky - okrasné bazénky Prodej - bazény Prodej - okrasné bazénky Prodej - dezinfekční prostředky Prodej - sladkovodní akvarijní ryby a rostliny - ...