Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Výroba, prodej: -nábytkové potahové látky -podlahové textilie -netkané textilie a příze -proplétané koberce -žinylkové, tvarované příze -tkaní textilní příze -barvení látek a příze.

Jsme internetový obchod s kompletním sortimentem zboží pro děti kojeneckého věku a péčí o jejich maminky. Prodáváme zboží pro děti a kojence, zejména kojenecké oblečení, pleny, nábytek, potřeby pro kojence a maminky, soupravy do dětských postýlek, kočárky, autosedačky, jídelní židličky a cestovní postýlky. Dodáváme produkty zn. Summer Infant, ...

Prodejna, maloobchod: -čerstvé, trvanlivé pečivo (denně až 3 závozy -doplňkový sortiment ostatních potravin -možnost objednávek čerstvých cukrářských výrobků a výrobků studené kuchyně.

Prodej jezdeckých potřeb a vybavení.

Prodej potřeb v oblasti RC modelů.

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál - kotevní systémy - stavební chemie - pěny, lepidla, silikony, tmely - hydroizolační fólie - těsnění - podložky, šrouby, hmoždinky, kotvy, matice, vruty.

Nákup, prodej, doprava: - ropné produkty, zejména pohonné hmoty velkoodběratelům i drobným podnikatelům - dodávky topných olejů - provozních kapalin a maziv. Provoz vlastní čerpací stanice U Svitavy 3, Brno-Komárov, tel. 548 216 842

Prodej, eshop: -alkohol -tabák.

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

E-shop: -diáře -bytové dekorace -kreativní materiály -svíčky.

Internetový obchod, e-shop: - materiál pro kreativní tvoření - korálky.

Sdružení VINET. Soukromý vinař.

Prodej, výběr, údržba a nošení: -obleky, pánské obleky, pánské smokingy -dětské obleky -oblek pro ženicha -pro muže kalhoty, košile, hladké, s proužkem -dětské košile, kabáty, obuv, kravaty -motýlky, vázání a výběr kravaty -svetry, kabáty -manžetové knofílky -kožená galanterie -originální označení opasek -pánské ponožky -ponožky ...

Služby - výroba a opravy sklolaminátových dílů - renovace bazénů - povrchové úpravy různých materiálů. Prodej - potřeby a materiály pro laminování - ochrané pomůcky - brusivo.

Internetový obchod, e-shop: - dětský secondhand.

E-shop - Gothic, Metal, Steampunk a Punk zboží a oblečení - dámské a pánské bundky, mikiny, trika, kalhoty.

Specializovaný prodej kynologických a chovatelských potřeb, elektronické výcvikové pomůcky zn. DogTrace, krmiva pro psy a kočky zn CD. Delikan, Happy Dog, K9, výcvik psů, poradenství, psí salón

Maloobchod, prodej: - čokoláda - čokoládové pralinky.

U Slunečnice. Maloobchod, e-shop: - minerály, polodrahokamy - přírodní kosmetika - mýdla - esenciální oleje. Služby: - výklad karet.