Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Oprava, repase: -hydrodynamický měnič -hydraulický rozvaděč, mechatronic -výměna oleje v automatické převodovce -prodej převodových olejů a náhradních dílů E-shop, prodej maziv, olejů, autokosmetiky a přísad do motorů. Nabídka autodílů pro vozy Audi, BMW, Ford, Mercedes, Volkswagen, Škoda a další.

Internetový prodej se zdravou výživou a doplňky stravy: -čaje, káva, bylinky -goji -čokoláda, kakao -koření -relaxační, masážní oleje -tuky, oleje -detoxikace organizmu -přírodní kosmetika -oříšky, sušené plody.

Pneuservis JR Pneuservis pro osobní, dodávkové automobily a off-roady. Prodej pneumatik pro osobní a dodávkové vozy na objednání Prodej a montáž ALU disků, plechových disků, prodej autobaterií, opravy defektu pneumatik. Drobný servis. Uskladnění pneumatik a disků.

Pěstitelská pálenice: -pálení kvasu -výrobu destilovaných alkoholických nápojů -slivovice a ovocné pálenky z ovocných kvasů -šrotování ovoce a uskladnění kvasu -nabízíme vlastní autodopravu na dovoz kvasu.

Výroba: -plastové výrobky. -pryžové výrobky.

Výroba šperků ze zlata, s granáty a perlami. Máme náušnice, prsteny, přívěsky, náhrdelníky a brože pro dívky i dámy.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -dámské spodní prádlo, oblečení, plavky, korzety -dětské prádlo, papuče -pánské prádlo, plavky -ponožky a punčochové zboží -sluneční brýle -ložní povlečení -ručníky, osušky -župany -funkční prádlo.

Vinařství. Výroba, prodej vína, víno, vín -červené, bílé vína. Sudová stolní vína, vína odrůdová. Kvalitní vína lahvová, roční produkce lahví cca 11 tisíc lahví. Kategorie vína: -zemské víno, jakostní víno, kabinetní víno, pozdní sběr, výběr z hroznů. Odrůdy bílé vína: Aurelius, Chardonnay, Muškát moravský, Muškát Ottonel, Müller ...

Vinařství, výroba, prodej vína, víno: -suchá -polosladká -sladká -provedení: -lahvová -sudová. Vinný sklep: -pro 20 osob -řízené degustace -dárková balení vín -možnost ubytování -zajištění občerstvení. Fakturační adresa: Polní 931, Mutěnice

BETTY MODE Maloobchod, prodej, výroba: -dětský textil -dětské tepláky -pyžama -trička -kraťasy -šaty -sukně.

Výroba, prodej, maloobchod: -víno -révové sazenice -ovoce -zelenina.

Odborný prodej domácích mazlíčků, krmiv a chovatelských potřeb. Vlastní parkoviště, otevřeno denně, živá zvířata, profesionální přístup, široký sortiment, obrovské zásoby skladem. Specializujeme se na obory: Akvaristika, teraristika, chovatelské potřeby pro psy, kočky, technika pro zahradní jezírka, potřeby a krmiva pro hlodavce, fretky, ...

Praní a šití krojů. Strojové a ruční vyšívání krojů. Šití dárkových předmětů. Církevní oděvy a textilie, peřinky a roušky ke křtu. Bytové doplňky.

Výroba: -kartonáž: -expediční obaly z lepenek strojních -mikrovlny -třívrstvé a pětivrstvé lepenky -výseky: -reklamní obálky -skládačky dle požadavku zákazníka -technicky náročné výseky -potahovaná kartonáž: -průmyslové výrobky -luxusní kartonáž, kazety na archivní vína, víno, společenské a dětské hry, puzzle -kazety z ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: -výroba jezdecké potřeby, jezdeckých potřeb, jízdní sedla -výroba brašnářského a sedlářského zboží.

Vinařství: -výroba, prodej vína, víno, vín -lahvové vína -archivní víno -červené, bílé vína -kategorie vín: -zemské víno, jakostní víno, kabinetní víno, pozdní sběr, výběr z hroznů -odrůdy bílé víno: -Chardonnay, Müller Thurgau, Rulandské šedé, Ryzlink rýnský, Ryzlink vlašský, Sauvignon, Vetlínské zelené, Tramín ...

Vinařství, výroba, prodej, distribuce vína, víno, vín. Červená, rosé a bílá vína. Nabídka červených vín: -Cabernet Moravia -Frankovka -Modrý Portugal -Rulandské modré -Svatovavřinecké -Zweigeltrebe -Nitra -Laurot -Neronet -Dornfelder Nabídka bílých vín: -Chardonnay -Müller Thurgau -Rulandské bílé -Rulandské šedé ...

Pekařství, cukrářství. Výroba: - pekařské výrobky - cukrářské výrobky - koláče, trubičky

Vinařství, vinohradnictví, výroba, prodej vína, víno, vín: -odrůdy bílé vína: -Auxerrois, Aurelius, Děvín, Chardonnay, Irsai Oliver, Kerner, Muškát moravský, Muškát Ottonel, Müller Thurgau, Neburské, Pálava, Rulandské bílé, Rulandské šedé, Ryzlink rýnský, Ryzlink vlašský, Sauvignon, Sylvánské zelené, Tramín červený, ...

Nabízíme galerii vín, kde máme pestrou sbírku vín z pálavy. Můžete navštívit náš vinný bar a společenský sklípek je to historický sklep z 18.století.

Prodejna, e-shop: - dětské zboží - kočárky - hračky - autosedačky - postýlky - pulty.

Služby, maloobchod: -pneuservis -plnění a desinfekce klimatizací aut -čištění interiéru automobilů -prodej pneumatik všech značek za internetové ceny. -leštění a voskování autolaků -prodej a půjčovna střešních boxů

Výtvarné návrhy, realizace, opravy: -vitrážové výplně oken a dveří -vitráž v interiéru -vstupní portály -vitrážové podhledy -vitrážová svítidla, lampy -zrcadla -zrcadlové a předělové stěny -závěsné vitrážky -tiffany šperky.