Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Internetový obchod -dárky pro děti -hračky -dětské oblečení.

KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ HYGIENY Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 s platností do roku 2010. Import, velkoobchod, distribuce, prodej, poradenství, projekty, zaškolení, servis, technologické, sanitační postupy: -čistící prostředky, úklidové stroje, čistící a úklidová chemie -hygiena potravin, textilu, kuchyňská, sanitární, ...

Prodej, distribuce: - turistické mapy a materiály - mapy a atlasy území České republiky i zahraničí - automapy a autoatlasy ČR i zahraničí - mapové publikace a průvodce - školní zeměpisné a dějepisné atlasy a nástěnné mapy - zeměpisné tabule - orientační plány českých a zahraničních měst.

Prodej smíšeného zboží.

Zahradní centrum. Prodej: - květiny - okrasné dřeviny, jehličnaté i listnaté - trvalky - balkonové rostliny - vodní rostliny - řezané květiny - sezónní vazba (dušičky, vánoce apod.) - pokojové rostliny - bonsaje aj. V zahradním centru naleznete široký sortiment substrátů, hnojiv, keramiky, zahradního nábytku, fólií na jezírka, ...

Prodej: - izolační materiály - komponenty pro vzduchotechniku a klimatizační systémy - ohebné hadice - plechy

E-shop: - prostěradla - povlečení, povlečení pro děti - psací potřeby, pouzdra - osušky - deky, polštáře - batohy

Prodej: - smíšené zboží - potraviny

Nabídka finančního poradenství.

Prodej, e-shop: -kvalitní kusové i metrážní záclony a závěsy -matrace (latexové, sendvičové, pěnové a pružinové) -designové doplňky do bytu -zahradní krby -nábytek, dětský nábytek -tapety. V nabídce naleznete výrobky vyrobené v EU, ale i výrobky z české produkce.

Internetový obchod s outletovým módním oblečením. Dámská, pánská móda.

Náš pneuservis vám nabízí rychlý a levný servis. Velkoobchod s novými i mírně ojetými pneumatiky ve všech rozměrech. Kompletní opravy pneumatik a disků.

Prodej: - květiny - dárkové zboží - dekorace a dekorační materiál - bižuterie a módní doplňky

Zlatnictví a klenotnictví Prodáváme snubní prsteny, briliantové šperky, stříbrné a zlaté šperky, české granáty. Vyrobíme na zakázku šperky a snubní prsteny. Provádíme opravy všech typů šperků a čištění ultrazvukem, stříbření, rhodiování a zlacení i devocionálií.

Výroba: -ručně zdobený perník různých tvarů a velikostí dle přání zákazníka. Současně vyrábíme orientální cukrovinky - kokosové suky, duhové kokosy a sojové tyčinky.

Výroba, prodej: -polohovací válečky a polohovací rošty pro děti od narození -polohovací válečky malé (porodnice, inkubátor), omyvatelný povrch -polohovací válečky větší (od narození do 6.měsíců) -oba typy jsou nastavitelné (suchý zip*), povrch bavlna -polohovací rošty do dětské postýlky standardních rozměrů, úhel sklonu ...

Výkup a prodej palet, gitterboxů a plastových přepravek. Zajištění výroby, výměny a opravy palet.

Prodej, servis: -nové i jeté pneu a disky -odborné vyvážení a montáž -objednávka pneu i on-line -seřízení a geometrie Vašeho vozu na lince Faip. Prodáváme a uskladňujeme pneumatiky

Restaurátorské a umělecké dílny. Výroba a opravy hudebních nástrojů, řezeb, soch, nábytku a kostelního mobiliáře.

Hodinářství - oprava historických hodin - restaurování starožitných hodin včetně jejich skříní - dovoz a zprovoznění opravených hodin

Prodej tabákových výrobků a terminál sazky.

Maloobchod s potravinami a smíšeným zbožím Restaurace