Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej smíšeného zboží.

Prodej - keramika - ručně malovaný porcelán - originální oděvy - výtvarné potřeby - dárkové zboží.

Vinný sklep, sklípek, vinařství: -degustace vín -občerstvení -ubytování -1x dvoulůžkový -2x třílůžkový -1x čtyřlůžkový pokoj -možnost přistýlky -terasa -gril -památky v Mikulově a okolí.

Internetový obchod s učebnicemi pro základní, střední a vysoké školy.

Kompletní servis pro design, reklamu, foto, webdesigne. Tvorba, střih videa.

Velkoformátové tiskárny. Široká nabídka plotrů Graphtec: •CE5000 •FC8000 Akční nabídky na vybrané modely.

Stavba - okrasná jezírka - vodní zahradní prvky - přírodní koupací biotopy - rekonstrukce a přestavby - starší koupaliště na přírodní koupací biotopy Zahradnictví - trvalky - traviny - vodní a bahenní rostliny

Obchodní zástupce, prodej usní pro čalounictví a interiéry automobilů

Internetový obchod s dechovými nástroji: - signální nástroje - trumpety - křídlovky - lesní rohy - pozouny a trombony - tuby - klarinety - saxofony - příslušenství Čistění nástrojů v ultrazvukové myčce.

Prodej smíšeného zboží a potravin.

-Obchodní živnost - nákup zboží za účelem prodeje a prodej -Zprostředkovatelská činnost

Výroba, prodej: - zateplené psí boudy

Výroba, prodej: -snubní a zásnubní prsteny jsou šperky, které za vás po zbytek života vypráví příběhy výjimečných okamžiků, jakými zásnuby a svatební obřad bezesporu jsou. Kolekce prstenů AIOLA ukrývají zásnubní a snubní prsteny ze zlata, stříbra a platiny, jež dokonale vyjadřují neopakovatelnou atmosféru událostí, které zažijete pouze jednou ...

Truhlářství - výroba, prodej. Naše výrobky: - dřevěné a papírové nosiče lahví, láhev na víno, vína, alkohol - nosič na jednu, dvě a více lahví - vinařské kazety na víno, alkohol Polystyrénový obal na víno, polystyrénové obaly vhodné pro tepelné i mechanické zabezpečení vína při dopravě v láhvích nebo při zasílání, přepravě PŘEPRAVNÍ - ...

Prodej: - přírodní éterické oleje - esence - svíčky - keramika.

Velkoobchod, sklad, e-shop: -tabák, tabákové výrobky -cigarety

Výroba užitkové keramiky.

Autorizovaný distributor švýcarských hodinek Tissot.

Prodej zaručené léčivé světlo, biolampa. Léčba světlem.

Autoservis, autoopravna, pneuservis: -osobní vozidla (auta) i zahraniční -výměna olejů -pneuservis -odtahová služba Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pohonné hmoty -ropné produkty -paliva, maziva.

Výroba, montáž a servis zařízeni věžních hodin: -generální opravy mechanických strojů -atypické hodiny pro interiéry i exteriéry -číselníky dle předlohy.