Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Prodej, e-shop pálivé omáčky pro gurmány. Chilli papričky. Kečupy, hořčice. Semínka, oleje.

Kvalitní sluneční brýle německé značky Polaroid, italské značky Rudy Project, francouzské značky Julbo a švýcarské značky INVU, jejichž nabídku budeme neustále aktualizovat o nové modely a trendy. Ovčí kožešiny, výrobky z ovčího rouna.

Prodej, výroba stříbrných a ocelových šperků.

Výroba a prodej zlatých šperků.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej jednorázového zdravotnického materiálu a zdravotnických prostředků. Sterilizace a dezinfekce ve zdravotnictví. Nabízený sortiment: -obalový materiál pro sterilizaci Wipak Steriking -testy sterilizace Wipak, Browne, BAG -malé parní sterilizátory BETACLAV -svářečky sterilizačních obalů Wipak, ...

Velkoobchod, prodej, export, import: -nealkoholické, alkoholické -káva, kávy, cigarety, potřeby pro gastromoii.

Prodej: -šperky a bižuterie z USA.

Prodej výdejníky, POU, filtrační systémy a pítka. Profesionální odvlhčovače. Přírodní a značkové balené vody.

Prodej - náhradní díly všechny typy vozů Servis - klimatizace Autoservis - osobní automobily - příprava na STK - opravy, diagnostika - výměna (brzdové destičky, tlumiče, výfuky, ložiska, motorové díly, ...) - laserová geometrie - smluvní servis a partner firmy ELIT - smluvní partner ČP uzavírání POV-HAV Pneuservis - přezouvání - ...

Hudební nakladatelství, vydavatelství. Hudební kapela (skupina). Produkce hudby (dechová hudba).

Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod, šití: -plavky, plážové a fitness oblečení -BEACHWEAR -sportovní oblečení pro cyklistiku, triathlon, atletiku a gymnastiku -SPORTSWEAR -prádlo (prádla). Obchodní dům. Prodej: -obuv, boty -drogerie -barvy, laky -domácí potřeby -sportovní potřeby.

Restaurace. Pohostinství. Hotová jídla po celý den, minutky, oslavy rodinné i firemní 20 - 200 osob, zajištění ubytování a vinného sklípku.

Internetový obchod, e-shop: - pneumatiky.

E-shop, Internetový prodej šperků z minerálů a stříbra.

KL Zahrady - služby pro Vaši zahradu: Návrh a realizace zahrad a veřejné zeleně, zavlažovacích systémů. Údržba zahrady, péče o trávník, zavláhové systémy, jezírka po celý rok. Prodej drobné mechanizace a nářadí pro práce na zahradě, dodávka automatických sekaček a systémů pro úsporu vody při závlaze.

Velkoobchodní prodej a skladování pohonných látek, maziv, chemikálií a autochemie včetně dovozu.

E-shop, Vodní dýmky, kamínky, uhlíky, doplňky a příslušenství.

Krmivo pro psy. Prodej chovatelských potřeb a krmiv pro domácí mazlíčky.

Velkoobchod, velkoobchodní sklad, e-shop. - užitkový porcelán, ozdobný porcelán a hotelový porcelán - značky Haas & Czjzek, Český porcelán, Starorolský porcelán, THUN 1794, MD porcelán. Další výrobky: - džbány, karafy (karafa), dárkové předměty, sklenice, kávomlýnky (kávomlýnek), cibulákové příbory, klasické příbory (klasický ...