Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
S a l o n M A A T. Kosmetické a masérské služby. Prodej produktů kosmetiky MAAT.

Internetový prodej, maloobchod s chovatelskými a rybářskými potřebami.

Výroba, prodej: - dárkové zboží - dekorační předměty - svíčky - vánoční ozdoby - kraslice.

Velkoobchod a maloobchod zahradní figury: -trpaslíci -ptáci, zvířata -sošky -ostatní.

Prodej: -mýdla -krémy -kosmetické přípravky -čerstvé panenské oleje -vonné esenciální oleje -květové vody.

Prodej: kosmetika -přírodní -lékárenská -relaxační -lázeňská -dětská a mateřská. Alternativní medicíny.

Obchodní kancelář. Výroba obalů, prodej obalů: -obaly, obalu, obalů (3vl, 5vl a mikrovlna, mikrovlny) -skládačka, skládačky z hladké lepenky, lepenek -obaly z vlnité lepenky, lepenka -potravinářské obaly -obaly lepené a šité, potištěné flexotiskem nebo ofsetem -kašírované obaly, lamino, uv lak, okýnka, displeje -etikety, ...

Vinařství, pěstování réva vinná, vinice.

Vinný sklep, sklípek. -stylové posezení s krbem -kapacita 50 osob -výroba, prodej vína, víno, vín -degustace, ochutnávka, košt cca 14 vzorků vína, víno s odborným výkladem -vína sudová, lahvová, jakostní, přívlastková, archivní, -prohlídka vinný sklep, technologie výroby vína, víno a vinohradu -zajištění ubytování -studená, ...

Výroba a prodej oděvů i oděvních doplňků. Přírodní pletací příze z vlny, extra jemného merina, hedvábí a také kašmíru. E-shop.

Prodej, e-shop: - krmiva a chovatelské potřeby pro psy i kočky. - značková krmiva firmy TRAINER.

Prodej, internetový obchod, e-shop hračky: - dřevěné hračky - vláčky - stavebnice - puzzle - plavecké pomůcky - kreativní hračky.....

Prodej nábytku, nábytek: -nábytek -masivní nábytek -obývací stěny -jídelní sety, sestavy -ložnice, postele -matrace, rošty -bytové doplňky -podlahové krytiny -sololit, sololak -dřevovlkáknité desky, deska.

Výroba - železniční modely - vozy motorové, osobní, nákladní, služební a poštovní - lokomotivy parní, elektrické, motorové - stavebnice z leptaného mosazného plechu.

Výrobní závod Modřice. Moderní linka a porcovna na zpracování kuřat s vysokokapacitním vychlazovacím tunelem. Výroba, zpracování: -chlazená, zmrazená celá kuřata, dělené maso, masné polotovary. Masná výroba: - párky, klobásy - šunka, měkké salámy.

Pěstitelské pálení: -ovocný lihovar.

Maloobchod, prodej: - chlazená, mražená drůbež - chlazená, mražená zelenina.

Autoopravna, oprava vozidel: -ŠKODA, VAZ*, FAVORIT: -generální opravy motorů, převodovek, rozvodovek -promazání celého vozu, výměny olejů v zastoupení firmy CASTROL -běžné a střední opravy -příprava a provedení STK* -seřízení motorů na paltestu -měření-emise (benzín) -oprava karburátorů -značková opravna: -JIKOV ...

Jsme specialisté na návrhy a realizaci zahrad. Prodej - koupací a okrasná jezírka, potůčky a kaskády, trávníky - seté i kobercové, sečení trávy, závlahové systémy - pro zahrady i hřiště, výsadba stromů, úpravy terénu, kácení stromů a další.