Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Vinařství, výroba, prodej -vína, víno, vín -červené, bílé vína -bio víno, bio-vína, eko víno, -lahvové víno -vlastní produkce -pěstování vinná révy, vínné révy, vinice Odrůdy: -malverina, hibernal, laurot Možnost zakoupit vína přímo na farmě. Vinný sklep, sklípek EBEN -ochutnávka, degustace vína, víno -možnost pořádání oslava, ...

Vinný sklep pro 50 osob, ul. Cihlářská, Lednice degustace vína ve sklepě, posezení s občerstvením, teplá i studená kuchyně, vinný sklípek -večírky, firemní akce, oslavy Prodej lahvového vína, burčáku Vinařství, dárkové balení vína, firemní víno Možnost zprostředkování kontaktu na ubytování, průvodcovská činnost- Anglicky, německy, ...

Vinařství. -vína, víno, vín Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování révy vinné, vinice. -sklep, sklípek

Živočišná výroba, prodej: - vajíčka - prasata - drůbež

Vinný sklep, sklípek. -kapacita až 45 osob -degustace, ochutnávka vína u sudů -odborný výklad (min.10 odrůd vlastní výroby) -posezení v příjemném prostředí -obsluha, hudboa audio -možnost cimbálová muzika za příplatek -občerstvení -obložené mísy, kuřata grilovaná, domácí klobásy, guláš, pečivo, káva, čaj -možnost ubytování blízké ...

Velkoobchod bytového textilu. Prodej: -potahové látky -závěsové látky -ručníky -ubrusoviny -utěrky -kapesníky -povlečení -přikrývky -deky -podlahoviny.

Velkoobchod, prodej: -plyše -potahové látky -závěsové látky -ručníky -ubrusoviny -utěrky -kapesníky -povlečení -přikrývky -deky -podlahoviny.

Výroba - oděvní doplňky z textilních materiálů.

Velkoobchod, prodej: -dovoz cukrovinek -cukrovinky -bonbony -žvýkačky -čokoláda.

Prodej - dámské a pánské župany, pánské trenýrky. Výroba zdravotnického oblečení - materiál české výroby. Šití dámských a pánských županů, pracovních kombinéz, montérek a dětských zástěrek.

Internetový prodej látek na patchwork. Galanterie, knoflíky, nitě, knoflíky, spony, průvlečky, zkracovače. Stuhy, lemovky, hadovky, ramenní vycpávky.

Vinotéka. Květinářství Maloobchod, prodej: -víno -květiny -dárkové předměty.

Květinářství: - široké spektrum vazeb kytic a věnců, jako jsou svatební, slavnostní, sezónní a smuteční. Dále řezané květiny, sezónní, víceleté a pokojové hrnkové květiny, květináče, svíčky, hnojiva, semena, stuhy a další zboží z oboru květinářství a zahradnictví.

Kadeřnické studio. Provádíme melíry, střihy, barvení a tónování. Prodáváme vlasovou kosmetiku.

Kadeřnické studio. Provádíme melíry, střihy, barvení a tónování. Prodáváme vlasovou kosmetiku.

Výhradní distributor - veterinární produkty IMMUNOVET produkty pro zdraví a vitalitu hobby zvířat.

Prodej - modely aut, motorek, letadel i vojenské techniky - autodráhy - stavebnice MERKUR - hračky BRUDER - plechové hračky KOVAP - angličáky MATCHBOX a HOT WHEELS i modely ŠKODA.

Vinařství. Výroba a prodej sudová vína, víno. Vinný sklep, sklípek. Degustace ve vinném sklípku s možností studené kuchyně.

Služby: -autoservis -pneuservis

Prodej a e - shop, keramika, porcelán, sklo, dekorace, kovové doplňky, bytový textil, sklo, dekorace, kovové doplňky.

Pražírna kávy FABRICA DE CAFÉ vznikla jako rodinná firma pro výrobu a distribuci prémiové plantážní kávy nejvyšší kvality, kterou vybíráme z nejlepších plantáží světa. Nabízíme čerstvě praženou kávu s dostatkem informací o druhu, původu a kvalitě kávy. Zaměřujeme se na velmi kvalitní jednodruhové arabiky a espresso směsi. Kávu pražíme denně ...

Výroba, prodej: - pryžový opravný materiál pro pneumatiky v automobilovém průmyslu - technologie vstřikování technické pryže - výrobky lisované a vstřikované (těsnění, O-kroužky, vlnovce, membrány, spojky) - extrudované profily (profily z kaučukových směsí) - tlumící a antivibrační systémy (pryžová pouzdra, mikroporézní pryž).