Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej - masážní prostředky - kosmetika - depilace -prodej- pomůcky pro maséry a studenty TCM. Organizování - renegerační pobyty. Léčebné masáže.

Výroba, prodej - dámské oděvy včetně doplňků.

Služby: - fotografické - webdesign - tvorba webových stránek, webové prezentace - optimalizace pro vyhledávače SEO - zálohování - data. Grafické návrhy: - loga, bannery, billboardy, reklamní tabule, vizitky, tiskopisy. Oprava, servis: - počítače, notebooky. Internetový prodej, e-shop: -kosmetika s obsahem přírodní kyseliny ...

Vinařství. Výroba, prodej vín. HLAVNÍ ZPRACOVÁVANÉ ODRŮDY Rulandské bílé, Rulandské šedé, Ryzlink rýnský, Tramín červený, Muškát moravský, Sauvignon, Modrý Portugal, Rulandské modré, Frankovka, Zweigeltrebe a mnoho dalších.

Zahradní centrum a bonsaj centra, návrhy zahrad. Prodej a zakázková výroba plastik a soch. Sochy a plastiky z betonu, dřeva, kamene -kombinované techniky do interiérů i exteriérů -sochy dle vlastních návrhů -pěstování a prodej bonsají -okrasné rostliny v nádobách -prodej okrasných dřevin -keramické nádoby a bonsai misky -prodejní výstava ...

Maloobchod, prodej: -obuv -kožená galanterie.

Maloobchod, prodej: - textilní galanterie.

Import, dovoz, výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -průmyslové komponenty

Profesionální přístrojová pedikůra vhodná a bezpečná nejen pro diabetiky, lidi s poruchou srážlivosti krve a těhotné ženy. Rovnání zarůstajících a zhuštělých nehtů. Nehtová rovnátka- ortonyxie. Modeláž nehtů na nohou gel lakem. Prodej přírodní kosmetiky, potravinové doplňky Finclub, CaliVita.

Maloobchod, prodej: - květiny - ovoce - zelenina. Květinářství.

Vinařství, výroba, prodej vína, víno. Výroba jakostní, přívlastkové víno. Ochutnávka, degustace vín. Nabídka vína: Ryzlink rýnský, Rulandské šedé, Veltlínské zelené, Müller Thurgau, Frankovka. Ubytování ve vinném sklepě: -vinný sklep, sklípek -ochutnávka, degustace, košt vína -3 pokoje pro 11 osob -sociální zařízení včetně ...

Prodej: -maso, masné výrobky (masa, masných výrobků) -vepřové, hovězí, uzeniny, drůbež.

Prodej - potravinové doplňky Diagnostika EAV Prodej - přírodní produkty - regenerační přípravky - přípravky z léčivých rostlin Zprostředkování - masáže - baňkování - lávové kameny Poradenství - pro epileptiky - k detoxikaci - k pitnému režimu - k výživě a stravování.

Výroba: -pletené šňůry -vyrábíme široký sortiment -technické šňůry (žaluzie, sítě) -oděvní šňůry -pruženky -prýmky -materiál: -bavlna, polyester, polyamid, viskóza.

Prodej: -oblečení -nadměrné velikosti.

Práce, služby: -klenotnictví -zlatnictví. Prodej, maloobchod: -prsteny -naušnice -náramky.

Velkoobchod, prodej: -vše pro vinaře a milovníky vína, víno -výhradní dovozce a distibutor Tokajské víno -gastronomie-příslušenství, vybavení. Provozování, komplexní realizace, prodej, komplexní dodávka: -větrná, větrné elektrárna, elektrárny -energetické poradenství, energetika -větrná energie-alternativní zdroje, obnovitelné ...

Květiny Kamilia Květinářství. Služby: -svatební a slavnostní kytice -květinové aranže -aranže ze suchých a exotických květin -smuteční vazba -keramika a doplňky -rozvoz květin na objednávku.

Postele - Ložnice Prodej: -postele -úložné prostory -noční stolky a jiné doplňky -rošty -matrace - pružinové, pěnové a latexové -doprava vlastními vozy -vynesení až do bytu -možnost sobotního a nedělního rozvozu. Fakturační adresa: -Nádražní 553, Ždánice.

Autoservis: -opravy karoserií -opravy motorů -výměna výfukového potrubí -výměna olejů -montáž tažného zařízení -montáž čelních autoskel. Pneuservis-osobní, nákladní vozidla. Autobazar. Dovoz aut, auta, auto. Alu kola. Diagnostika. Geometrie. Klimatizace. Prodej: -veškeré náhradní díly na osobní automobily všech značek ...

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby. -krmiva pro zvířata.

Prodej, e-shop: -zboží z přírodních materiálů pro děti.

Internetový prodej: -dámské, dětské, pánské oblečení, oděvy -SECONDHAND -hračky, bytový textil.