Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Dětský second hand - kalhoty - košile - kraťasy - mikiny - šaty - sukně.

Internetový obchod - železniční modely, specializace na digitální ovládání modelové železnice.

Distribuce - káva, prodej - cukr - smetana - biskvit - čokoláda - mandle v čokoládě Prodej - kávovary pákové, automaty, mlýnky a překapávače - ke kávovarům změkčovače, počítadla vydaných káv, příslušenství, čištění a údržba Výroba - káva.

Maloobchod, prodej: -zahradní a zemědělská technika -sekačky-rotační, benzínové, elektrické samochodné, strunové, bubnové, lištové -zahradní traktory a ridery -kultivátory -vertikulátory -motorové kosy -řetězové pily-motorové, elektrické -nůžky-plotové, zahradní -ruční nářadí -postřikovače -motorové vrtáky -zahradní ...

Prodej zahradní a zemědělské techniky: -křovinořez (motorová kosa) -řetězová pila, pily -postřikovač, rosič -čerpadlo, čerpadla OLEO-MAC -kultivátor KULTI -traktor -sněhová fréza -sekačka TORO -motorová elektrická sekačka CASTELGARDEN s motory BRIGS&STRATON -bazén-nadzemní, kopaný-filtrace, bazénová chemie ...

Prodej - knihy beletrie, poezie - knihy pro děti - knihy pro nevidomé.

Prodej - plastové výrobky desky, folie, hadice a profily.

Výtvarná tvorba. Výroba šperků, oděvů, módních doplňků.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - stavební materiál, stavebniny levně.

Distribuce, prodej: - suché plody - sušené ovoce - cukrovinky.

Velkoobchod - trvanlivé uzeniny Velkoobchod - vína sudová, lahvová.

Restaurace: - minipivovar v centru Brna, výroba vlastního piva - česká domácí kuchyně v moderním pojetí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Elektro: -lampy, osvětlení, elektroinstalační, materiál, vypínače, zásuvky, kabely, pojistky, zabezpečovací zařízení, satelity, žehličky, překapávače, lustry. Nářadí: -elektrické, ruční, brusky, vrtačky, pily, šroubováky, svorky, sekery, kladiva. Železářství: -hřebíky, šrouby, nýty, kování, ...

Krejčovství. Výroba, prodej, šití: -textilní výroba -bavlněná móda -materiál bavlna -textil, oděvy -lehká konfekce, noční prádlo, oděv -dámské, pánské pyžama, pyžamo -noční košile -dámské halenky -sukně -vše i v nadměrné velikosti.

Výroba pekařských směsí, zlepšujících přípravků na chleba, běžné pečivo, jemné pečivo.