Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Distribuce, prodej: - zdravá výživa, sezamové výrobky, ovocné tyčinky, sušené ovoce, čaje.....

Maloobchod, prodej, e-shop: -dětské kočáky, doplňky -pleny, potřeby na koupání -nosítka, hračky -oblečení pro kojence -autosedačky -postýlky -židličky.

Obalové materiály. PE FOLIE A FINÁLNÍ VÝROBKY (výroba a prodej) : - jednoduché folie (tzv. sólové) - hadice (tzv. rukáv) - polohadice (tzv. polorukáv, JOŘ) - pytle, tašky, sáčky, plachty, přířezy.

Maloobchod, velkoobchod, e-shop -těhotenské oblečení české výroby. Trička, těhotenské oblečení s výšivkou. Těhotenské kraťasy, kalhoty, kojící oblečení, na spaní, noční košile, pyžama.

Prodej, výroba: -vinařství -prodej vína -výroba vína -degustace vín.

Prodej: - hračky - dětské kočárky - kočárky pro panenky - dětské potřeby.

Internetový obchod - sklo skleničky, misky, svícny Internetový obchod - sklo skleničky, misky, svícny - moravská vína červená, růžová, archivní, ledová, slámová, sudová - sekty a šumivá vína - pozdní sběry - výběr z hroznů, bobulí a cibet.

Prodejna - květinové a dárkové studio: - řezané dárkové kytice - svatební kytice a dekorace - smuteční kytice a dekorace - interiérové rostliny. Výroba, sklad, logistika: Art Florist s.r.o. Francouzská 99 602 00 Brno Tel.: 731 416 454

Prodej - etnické zboží a oděvy z Nepálu, Thajska, Vietnamu, Indie, Číny sochy, sošky, suvenýry

Rytectví: -rytí štítků na dveře, schránky -monogramy na hodinky, zapalovače, lžíce, nože, stříbro, zlato, likérky -medaile -jiné dárkové předměty.

Prodej - motorkářské oblečení a obuv Prodej - pitbike - pneumatiky - disky Servis - pitbike Montáž - pneumatiky - disky.

Mlýn, výroba, prodej: - mlýnské výrobky - žitná mouka - pšeničná mouka - dehydrované klíčky - krmiva-otruby (pšeničné, žitné), klíčky, krmná mouka.

Nabízíme: • keramické pece, hrnčířské kruhy, válcovací stoly •bezolovnaté glazury ve velmi širokém spektru teploty výpalu od 980 až 1270°C •engoby •barvy pod a nadglazurní •barvítka, oxidy, smalty •nízkoteplotní barvy - 150°C •keramické hmoty •malířské kroužky •pomůcky - očka, jehly, špachtle atd. •ratanová ucha a spoustu jiných věcí.

Vinařská turistika Prodej, dodávka a internetový obchod - vína.

Prodej záclon, bytového textilu. Nabízíme ortopedické matrace a molitany.

Aukce výtvarného umění, starožitností, designu a českého uměleckého skla, třikrát ročně živé aukce v Praze v paláci Žofín. Nákup, prodej, bezplatné poradenství, oceňování a odborné posouzení předmětů.

Opravy silničních vozidel. Prodej pneumatik a disků.

Prodej - doutníky suché, dominkánské, kubanské.

Velkoobchod, prodej, e-shop: -ochranné pracovní pomůcky -stavební plasty -chemie a nátěrové hmoty -ploché sklo a zrcadla -pryže a řemeslnické potřeby -nářadí -drogerie.